Ольга Сумська позувала з лебедями без зайвого одягу: Роксолана у 57 така ж прекрасна, як і раніше (ФОТО)

Ольга Сумська завжди вирізнялася з-поміж інших актрис неабиякою сміливістю. Навіть у 57 років не соромиться показати всі вигини свого прекрасного тіла.

Вересень цьогоріч видався теплим та лагідним, як ніколи. От і Ольга Сумська не стрималася, скинула зайве й виставила тіло під останні сонячні промінчики. У таку погожу вересневу днину, перебуваючи біля водойми, гріх було б не скористатися моментом та не позагорати. А побачивши лебедів, артистка взагалі не могла стримати емоцій:

“Трошки ще позасмагати, покайфувати. Ось такий він вересень, неймовірний. Разом з цією солодкою парочкою”.

Ольга Сумська в 57 років

Шкода, що не показала свою красу на повний зріст. Та ми й так чудово уявляємо, як виглядає актриса без одягу, оскільки неодноразово могли в цьому пересвідчитися раніше. Під час знімання української версії “Роксолани” Сумській неодноразово доводилося демонструвати себе частково і навіть повністю. Тож шанувальники зірки мали можливість вивчити всі вигини ідеального тіла.

Ольга Сумська в 50 років

Та й з роками Ольга лише кращала, немов дороге вино. У 50 років знаменитість знялася у відвертій фотосесії, чим надзвичайно потішила шанувальників. Ще за рік постала перед широким загалом із величезним татуюванням, що закривало шию та плечі актриси. Люди зітхнули з полегшенням, дізнавшись, що це всього лише малюнок, а не справжній відбиток на тілі на все життя.

Ольга Сумська в 54 роки

У 54 роки Ольга взяла участь у фотопроєкті “Антиейджизм”, де зняла з себе одяг практично повністю. На зірці залишився лише шматок прозорого фатину. Та є світлини навіть без тканини. Тож, дивлячись на всенародну улюбленицю, можемо сміливо констатувати – Ользі Сумській вік не підвладний. Вона завжди в ідеальній формі і є чудовим прикладом для наслідування молодому поколінню юних актрис.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.