45-річна Лілія Подкопаєва знімає 4-річну донечку з усіх ракурсів: з мамою, татом, біля будинку чи автівки

Лілія Подкопаєва має трьох дітей. У всіх у них різні татусі. Найменшою є Евеліна, яка 18 вересня відзначила перше 4-ліття. З цієї нагоди матуся виклала в мережу відеокліп.

Доля не балувала олімпійську чемпіонку Лілію Подкопаєву. Спочатку лікарі поставили суворий вердикт – безпліддя. А коли Лілія з чоловіком Тимофієм Нагорним усиновили хлопчика, Подкопаєва раптово завагітніла й за рік народила донечку.

На жаль, довелося розлучитися, і жінка з двома дітьми перебралася жити до Америки. Треба ж такому статися, що саме там спортсменка зустріла справжнє кохання в особі Ігоря Дубінського. Вони побралися, і 41-річна Лілія вдруге вчинила на зло медикам: народила Евеліну. Батьки не можуть натішитися своїм золотцем. Лілія з нагоди четвертого дня народження донечки написала в Інстаграмі:

“Щасливі чотири роки. Безумовна любов”.

Як привітали Евеліну старші брат Вадим та донька Кароліна, мама не сповістила. Натомість ми маємо можливість побачити щасливого татуся та вчорашню іменинницю і порівняти зі світлинами дівчинки з мамою.

Евеліна більше схожа на маму, аніж на тата

Адже добірка світлин, зібраних у відеофайл, вийшла доволі велика. Разюча схожість з Лілією явно переважає. Принаймні поки що. Подібну тенденцію відзначили й підписники акаунту Подкопаєвої в Інстаграмі:

“Матусина копія, рости здорова та щаслива!”

“Дуже схожа на маму, красунечка”.

“Маленька Ліля. Гарнюня!”

“Дуже схожа на Вас, впевнена, що буде така ж талановита”.

Щасливе дитинство

Не обійшлося, звісно, і без теплих слів на адресу іменинниці та її мами:

“Вітаю Вас з таким сонечком! Божого благословення донечці! Стільки теплих емоцій виникло під час перегляду відео, відчувається, що Евеліна росте у великій любові й підтримці”.

“Вона прекрасна! Щастя вашій доні!”

“Нехай янгол-охоронець захищає вашу донечку та всю вашу родину!”

“Сонечко, щасливої тобі долі!”

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.