Завидна постійність: Віктор Павлік, Олексій Суровцев, Юрій Нікітін двічі одружувалися з однією жінкою

Кажуть, що двічі в одну річку не ввійдеш, та деякі знамениті чоловіки намагаються діяти всупереч природі й одружуються по два рази з однією і тією ж жінкою.

Віктор Павлік

Колись Віктору Павліку наворожили 5 шлюбів. Нині він перебуває у четвертому. Артист одружився з концертною директоркою Катериною Репяховою, яка молодша за співака ледь не на три десятиліття. Між першим і другим шлюбом з Лідією та Ларисою у Віктора були тривалі стосунки зі Світланою, яка народила донечку.

Вдруге Віктор і Лариса одружилися 2012 року

З танцівницею Ларисою Павлік одружувався двічі – вдруге і втретє. Вперше був просто розпис, який відбувся 1 квітня. Вдруге вже гуляли серйозно і навіть відбули в медовий місяць до Туреччини. У підсумку прожили разом чверть віку, виростили й поховали сина, допоки не з’явилася молода суперниця.

Олексій Суровцев

Перший шлюб артиста з майстринею ероти*ного танцю Ксенією тривав 12 років. Після розлучення Олексій утішився в обіймах чемпіонки з бодибілдингу Анни. Та перше кохання таки далося взнаки, й Суровцев знову почав упадати за Ксенею.

Олексій та Ксеня вдруге розписалися

Закохані вдруге стали на весільний рушник 10 вересня. Гучна вечірка відбулася у заміському комплексі під Києвом. Наречена вбралася в білу сукню, як першого разу. Подивимося, чи надовго їх вистачить.

Юрій Нікітін

Продюсер кілька років поспіль жив зі своєю підопічною Іриною Білик. Але пара так і не оформила стосунків офіційно. Напевно, причиною цьому стала Оля Горбачова, яка після знайомства з Нікітіним перекваліфікувалася з ведучої у співачки й отримала власний гурт “Арктика”.

Вдруге Юрій одружився з Олею, вже маючи двох дітей

Уперше голубки побралися 2007 року, вже маючи однорічну донечку Поліну. Та за два роки ситуація повторилася дзеркально – Нікітін зрадив дружину з іншою співачкою, якою опікувався, тож довелося оформити розлучення. Згодом обоє трішки набралися мудрості, знову зійшлися, народили ще одну дівчинку Серафиму. Коли другій донечці було 2 рочки, її батьки влаштували повторне весілля, запросивши сотню гостей.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.