Як виглядають будинки Софії Ротару в Ялті та Києві: в якому з них частіше буває знаменитість

Родина Софії Ротару має чимало нерухомості в різних країнах. Та найвідомішими є будинки в Ялті та під Києвом. Раніше співачка більшість часу проводила в кримських пенатах. Тепер ситуація змінилася.

Нерухомість в Ялті

Котедж побудовано не в самій Ялті, а поряд у селищі Нікіта. Спроєктував будинок син Руслан. Подейкують, що будівництво влетіло в чималу копієчку – в мільйон доларів. Місцина була малолюдною поблизу з ботанічним садом. Та згодом почалося будівництво багатоповерхівок, і затишок Софії Михайлівни було порушено, адже будь-хто з балкона тепер міг зазирнути на подвір’я зірки.

Будинок Софії Ротару під Ялтою

Після анексії Криму росіянами жити на півострові стало неможливим. Попервах Ротару та її рідним пропонували взяти російське громадянство, та зірка не пристала на подібну пропозицію. Тож вирішила розпродувати нерухомість.

Вілла Софія на Набережній Ялти

Квартири на вулиці Гоголя в Ялті співачка позбулася без жодних проблем. А от із будинком та готелем на набережній Ялти Villa Sofia вийшла заминка. Подейкують, що Євдокименко, якому мама довірила вести всі рієлторські справи, не погоджується продавати за дешево, а 30 млн євро ніхто не готовий платити. Отак і стоїть готель пусткою з 2019 року.

Нерухомість у Києві

Та якщо в Ялті народну улюбленицю вже давно ніхто не бачив, то в Києві Ротару час від часу таки з’являється. Вона зупиняється у власному будинку в Конча-Заспі, що розташований у районі селища П’ятихатки.

Особняк у Конча-Заспі й дерев’яний гостьовий будинок

Особняк теж спроєктував Руслан і вартує він не менше, аніж ялтинська нерухомість зірки. На 20 сотках землі розмістився 3-поверховий будинок та окрема хатинка з фінського дерева для гостей. Фішкою стали величезні вікна та височенні стелі. Довкола зростають сосни, є бесідка, мангал, тенісний корт.

Родина Софії Ротару полюбляє проводити час в особняку під Києвом

Ротару володіє ще й елітною квартирою поблизу Софіївського собору. Раніше там мешкав онук знаменитості Анатолій, та нині вони з татом якимось дивним чином опинилися за межами України.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.