Колишня наречена Кличка Гайден Панеттьєрі змінила імідж: у мережі розкритикували голлівудську зірку

Колишня кохана відомого українського спортсмена Володимира Кличка різко змінила імідж. У мережі різко розкритикували рішення знаменитості пофарбувати волосся

Відома американська актриса та колишня наречена українського спортсмена Володимира Кличка Гайден Панеттьєрі нещодавно наважилась на цікавий крок. Знаменитість змінила колір свого волосся, але користувачі мережі не оцінили рішення зірки стати іншою. Розповідаємо, чому публіка розкритикувала актриса та як вона тепер виглядає.

Гайден Панеттьєрі змінила колір волосся

Американська актриса Гайден Панттьєрі нещодавно вирішила змінити імідж. Знаменитість, яка раніше завжди була білявкою, вирішила змінити колір волосся. Голлівудська зірка перефарбувала волосся у рожевий відтінок. Тепер колишня наречена Володимира Кличка має яскравий образ, але разом з тим її шевелюра має ніжний колір.

Гайден Панеттьєрі неочікувано змінила імідж і пофарбувала волосся у рожевий відтінок
Гайден Панеттьєрі неочікувано змінила імідж і пофарбувала волосся у рожевий відтінок

Як можна побачити на фотографії, коріння волосся у знаменитості зеленого кольору. Гайден Панеттьєрі зізналась, що така зачіска нагадує їй кавун. За словами американської актриси, вона задоволена змінами у своїй зовнішності, а оновлення іміджу підіймають її настрій та допомагають почуватись краще.

Крім того, у мережі помітили ще одну зміну у зовнішності актриси. Колишня наречена Володимира Кличка збільшила губи. Хоча актриса зізналась, що їй подобається те, як вона виглядає, зміни у зовнішності знаменитості оцінили не всі. Так, у коментарях до нової публікації Гайден Панеттьєрі користувачі мережі зазначили, що її природна краса була неймовірною, тому такі неочікувані зміни багатьох шанувальників просто засмутили.

Гайден Панеттьєрі несподівано змінила імідж і поділилась результатами в особистому блозі
Гайден Панеттьєрі несподівано змінила імідж і поділилась результатами в особистому блозі

У мережі також зазначили, що тепер не впізнають Гайден Панеттьєрі. Разом з тим, інша частина шанувальників актриси зазначила, що вони просто у захваті від того, як тепер виглядає актриса. Нагадаємо, що зміни у зовнішності зірки почались ще навесні цього року – тоді вона збільшила бюст.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!