Минуло кохання, зав’яли квіти: Даша Квіткова вирішила продати будинок, в якому була щаслива з Добриніним

У цьому будинку в Гатному під Києвом Даша Квіткова мешкала разом із чоловіком Нікітою Добриніним. Та шлюб розпався, тож нерухомість було вирішено виставити на продаж.

Напевно, спогади про минуле щастя дуже болісні для пари, то Даша Квіткова вирішила виставити особняк на продаж, сподіваючись отримати 320 тисяч доларів. Що ж то за нерухомість така вартісна?

У цьому будинку Даша з Нікітою були щасливими

Кілька місяців тому Добринін із Квітковою приголомшили шанувальників, що більше не пара. Тож Нікіта знову отримав статус “Холостяка”. Здається, всі формальності вже утрясли й отримали офіційний документ про розлучення.

Блогерка постійно хвалилася інтер’єром

Тепер залишилося розділити спільне майно. Напевно, найбільшою цінністю пари є заміський будинок неподалік столиці. На початку вересня оголошення про продаж будинку допитливі шанувальники пари помітили на платформі OLX.

Будинок на OLX, виставлений на продаж

Звісно, там не вказується власник котеджу, але Даша свого часу настільки часто ділилася світлинами зі свого сімейного гніздечка, що сумнівів не залишається – це дім блогерки.

Будинок на OLX, виставлений на продаж

Хатинка чималенька. Має 350 квадратів і три поверхи. Зовсім поруч станція метро Теремки. Поряд ще три будинки в такому ж стилі. Тут є все необхідне для життя. Перший поверх віддано під кухню-вітальню та велику терасу. Другий замає спальня та дитяча. На третьому ще одна спальня й гардероб.

У дворі виділено місце під дитячий майданчик, є гараж та навіс для двох автівок. Будинок облаштований генератором, тож блекаути його мешканців не налякають.

Будинок на OLX, виставлений на продаж

2023 рік відзначився для подружжя низкою стресів. У січні Квіткова сповістила підписникам, що більше не живе зі своїм чоловіком. Усі сподівалися, що Даша з Нікітою перебісяться й помиряться, та цього не сталося.

В червні пара розлучилася офіційно. Добринін запевнив, що всі майнові питання знято. Тепер дійшла справа до продажу спільного будинку.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.