Влад Яма показав, як виглядала його дружина у день весілля: не Наталія Могилевська, але вродою не ображена

Влад Яма, який зараз знаходиться в Америці, вирішив потішити своїх прихильників архівними світлинами зі свого весілля. Приводом для того стала черговова річниця тієї події.

Останнім часом Влад Яма, який після повномасштабного російського вторгнення в Україну не повернувся з Америки на батьківщину, не так активно викладає на своїй сторінці в інстаграмі будь-яку інформацію про своє особисте життя. Через те, що багато українців вважають його вибір залишитися в США у скрутні для країни часи ганебним, його публікації та коментарі часто піддаються критиці.

Доходило до того, що у полеміку з користувачами на захист чоловіка вступала його дружина, виправдовуючи танцюриста.”Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Ніхто не знає обставин кожного…”, – відбивалася від хейту Лілія Яма. Така її позиція підтверджує те, що стосунки між чоловіком та жінкою в їхній родині хороші та міцні не на показ.

Лілія раніше, до одруження з зірковим Владом, не була публічною людиною, тому хореографу приписували численні романи з жінками, які теж мали зірковий статус. Наприклад, з Наталею Могилевською. Але шлюб та народження первістка все змінив. Тепер завдяки цьому її багато хто знає в обличчя.

Сам же Яма при будь-якій нагоді демонструє своє кохання до дружини. Ось у черговий раз він розмістив архівне весільне фото з приводу дев’ятої річниці їхнього офіційного шлюбу. На фото пара не приховує своїх щасливих емоцій: у розкішній весільній сукні Лілія ляскає в долоні, а Влад не стримує радості. У коментарі він написав: “9 років офіційного щастя”.

Багато користувачів побажали родині сімейного щастя, називаючи їх красивою парою та закликаючи жити до сивої старості.

“Нехай ваші почуття не холонуть і будуть завжди гарячі, немов свіжий чай в красивих фаянсових чашках”,- написав один з шанувальників, натякаючи на фаянсове весілля.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.