Лілія Ребрик кардинально змінила імідж і стала руда як лисиця: дружина Андрія Дикого показала нову зачіску

А ви можете дозволити собі кардинально змінити свою зовнішність? Змінити так, що всі навколо ахнули, а потім довго обговорювали ці дивовижні зміни?

А от Лілія Ребрик зробила це легко: ось з вишуканої білявки вона перетворилась на руду безбаштову жінку, яка ганяє містом на скутері та живе так, як їй заманеться, та ще й підбурює інших змінити свій образ життя, а ось вона вагітна запалює у танці, а ось у чудернацькій перуці з чорними кучериками на голові.

Такою нещодавно користувачі побачили актрису на тільки на екранах, а й на її сторінці в інстаграмі. Річ у тім, що Лілія своєрідно привітала всіх причетних з Днем українського кіно. Вона підібрала кадри з серіалів, в яких грала сама, та попросила пригадати їх назви.

Користувачі залюбки відгукнулись на це та пригадали назви серіалів, в яких бачили Ребрик саме такою.

Дивовижний світ кінематографа

Цей дивовижний світ кінематографа, у якому ти можеш стати ким завгодно, не одразу зачепив майбутню актрису Лілію Ребрик. У дитинстві вона мріяла стати продавчинею панамок, а потім завідувачкою універмагу. Батьки ж бачили доньку у своїх мріях лікаркою.

Коли Лілія закінчила з золотою медаллю загальноосвітню школу, з відзнакою музичну та ще й отримала звання майстра спорту з художньої гімнастики, то зрозуміла, що для неї відкривається дорога на сцену. Та закінчивши Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого та попрацювавши у “Молодому театрі”, їй захотілося увірватися на терени телебачення, що вона успішно й зробила, ставши з часом зірковою телеведучою шоу “Танцюють всі!”, “Неймовірні історії кохання” та інших. Та актрисі замало й цього. Вона знімається у багатьох українських серіалах, які полюбили глядачі та кадрами з яких привітала Лілія зі святом: “Останній москаль”, “Догори дриґом”, “Папаньки”, “Копи на роботі”, “Великі Вуйки”, “З ким поведешся”.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.