Наталія Мосейчук показала обличчя без макіяжу: залізна леді “плюсів” надійно приховує зморшки за гримом?

Неможливо уявити собі обличчя телеведучих провідних телеканалів країни без зачіски, макіяжу або навпаки не в міру розмальованими, з перевантаженими гримом обличчями.

Деякі українські телеведучи, на думку багатьох, є зразком для наслідування, як у будь-якому віці виглядати вишукано та елегантно.

Наталію Мосейчук називають головним обличчям шоу “Право на владу” не просто так. Право так називатися вона досягла не тільки завдяки журналістському таланту, а й тому вродженому смаку, яким нагородила її природа.

На салони краси не вистачає часу

У травні цього року зіркова телеведуча справила свій 50 річний ювілей. Звісно, що роки нікому не додають вроди, але Наталія поки що зовсім не виглядає на свій вік. Звісно, що перед тим як постати перед очима глядачів, над її зовнішністю працюють гримери, але її фото без гриму не так вже й відрізняються від екранних образів.

Телеведуча Наталія Мосейчук
Телеведуча Наталія Мосейчук

Сама Наталія говорить про те, що глядачі вважають, ніби зірки екрана не виходять зі спа-салонів, у яких годинами там релаксують.

“Це ілюзія! У мене на них катастрофічно не вистачає часу. Тому обмежуюся лише найнеобхіднішим”,- стверджує ведуча.

На запитання, як же все ж таки їй вдається мати доглянутий вигляд, пані Наталія відповідає, що багато для того нічого не робить. Для неї достатньо мати у косметичці туш для вій, рум’яна та губну помаду. “Достатньо ефірного гриму”,- вважає жінка. А ще вона додає, що прекрасно знає, як у буквальному сенсі слова “робиться” краса на телебаченні: “Так що оцінюю її не за тим, як жінка нафарбована, а як вона виглядає без макіяжу”, – розповіла в одному з інтерв’ю телеведуча.

Зараз у своєму макіяжі Наталія Мосейчук робить головний акцент на очі. Помади вона обирає не яскраві з перламутром, а стрижка в неї вже тривалий час — досить стильне каре.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!