Влад Яма, Дмитро Ступка – в Америці, Катя Кузнєцова – в Іспанії, а чи забрали своїх батьків за кордон?

Багато знаменитостей після 24 лютого 2022 року нашвидкуруч зібрали валізи й покинули межі України. От тільки настільки поспішали, турбуючись про власну безпеку, що забули прихопити батьків.

Влад Яма

Хореографа частенько хейтять за те, що втік із країни у тяжку хвилину з дружиною, сином та собакою за океан. Тепер родина Ям постійно подорожує теренами Америки, викладаючи в мережу фотозвіти. А от батьки Влада не схотіли їхати у далекі краї.

Влад Яма з дружиною, сином та батьками

На п’ятий день повномасштабної війни, коли російські війська просунулися вглиб Запорізької області, й постала загроза окупації обласного центру, дбайливий син домовився зі знайомими, що вивезуть його близьких родичів на Західну Україну. Ті ніяк не хотіли від’їжджати. Сину довелося говорити з мамою і татом доволі жорстко. Та переселенці витримали у Прикарпатті всього 2,5 місяця, після чого повернулися додому.

Дмитро Ступка

23 лютого 2022 року актор повертався до України з Америки літаком. Але так і не долетів. Трішки поштовхався в Європі й відбув назад до Штатів. Там на нього чекало розлучення з дружиною. Тепер Дмитро дуже рідко бачиться з донькою, оскільки вони з Поліною Логуновою мешкають у різних містах.

Дмитро Ступка з татом

Тата Остапа Ступку з Києва з собою за океан Дмитро не забрав, а шкода. Інакше б чоловік не сів за кермо напідпитку й не наробив лиха, врізавшись у припарковане авто й покалічивши його власника. Син намагається захистити лихача-татуся, наголошуючи, що “ніхто не став інвалідом”.

Дмитро Ступка з мамою та донькою

Катя Кузнєцова

Актриса будувала кар’єру в москві. Навіть після анексії Криму й війни на Донбасі у 2014 році не припинила зніматися в російських серіалах. І лише повномасштабне вторгнення орків розкрило Катерині очі. Вона покинула всі знімання й перебралася з чоловіком-росіянином до Іспанії.

Катя Кузнєцова в дитинстві з батьками та бабусею

24 лютого 2022 року Кузнєцова саме відпочивала в Тенерифе, то звідти відразу вирушила до Мадриду. Батьки Каті та бабуся принципово відмовилися покидати Київ. Рідні вирішили перечекати бомбардування на дачі у Василькові. Це виявилося набагато страшнішим, аніж якби залишилися у своїй квартирі в столиці. Тато тренує юніорську збірну з футболу, і в березні 2022-го поїхав з командою до Іспанії на турнір. Кузнєцова ледве вмовила маму також покинути Київ і хоч трішки видихнути. Татусь повернувся назад із підопічними, а маму Катя вмовила погостювати 2 тижні в неї.