Маленькі Хюррем, Міхрімах і Махідевран: як в дитинстві виглядали султанші з “Величного століття” (ФОТО)

Цих актрис у дорослому віці бачила чимала кількість людей. Втім, не всі навіть найвідданіші фанати знають, як зірки "Величного століття" виглядали у дитинстві

Один із найпопулярніших телесеріалів у всьому світі подарував актрисам, які зіграли в ньому головні ролі, шалену популярність. Пелін Кархан, Мер’єм Узерлі та Нур Феттахоґлу повстали на екранах в образах відомих османських жінок. Усі, хто дивився серіал “Величне століття”, точно знають, як виглядають акторки у дорослому віці. А от якими вони були у дитинстві, показуємо у цій статті.

Пелін Карахан – Міхрімах Султан

У телесеріалі “Величне століття” відома турецька актриса Пелін Карахан зіграла Міхрімах Султан. Численні глядачі буквально з першого погляду захопились зовнішністю артистки. Знаменитість завжди вражала своїми рисами зовнішності – великі очі та яскрава усмішка, неймовірна харизма та впевненість зробили її відомою на весь світ актрисою.

Як виглядала Пелін Карахан у дитинстві
Як виглядала Пелін Карахан у дитинстві

Втім, такою красунею зірка турецького кіно стала не після повноліття – зовнішність знаменитості вражала завжди. Пелін Карахан з самого малечку мала доволі незвичайні риси обличчя.

Мер’єм Узерлі – Хюррем Султан

А ось Мер’єм Узерлі свого часу стала не просто популярною актрисою у Туреччині – зірці вдалось завоювати славу у всьому світі. Зірка, яка виконала головну роль, Мер’єм зіграла Хюррем, підкорила чимало шанувальників, зокрема, завдяки своїй зовнішності.

Як виглядала Мер'єм Узерлі у дитинстві
Як виглядала Мер’єм Узерлі у дитинстві

Зовнішній вигляд актриси у дорослому віці, звісно, відрізнявся від того, якою вона була у дитинстві. Втім, на дитячих світлинах можна помітити загальні риси, які з віком не змінились.

Нур Феттахоґлу – Махідевран Султан

На екранах відома турецька актриса Нур Феттахоґлу зіграла Махідевран Султан і завоювала неабияку популярність. Холодна витонченість зовнішності актриси та її харизма допомогли ідеально втілити образ османської красуні. У дорослому віці образ актриси вразив багатьох, але аристократичні риси можна було простежити з самого дитинства.

Як виглядала Нур Феттахоґлу у дитинстві
Як виглядала Нур Феттахоґлу у дитинстві

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.