Перше кохання Тіни Кароль ще до Євгена Огіра: доля весь час ставила палиці в колеса закоханим

Ім'я Тіни Кароль в українців асоціюється з одним великим коханням – чоловіком Євгеном Огірем. Та з'ясувалося, що до весілля співачка 2 роки зустрічалася з колегою по сцені, але відстань розлучила їх.

Нині Кирило Туриченко співає в гурті “Іванушки-International” й, за словами Слави Дьоміна, навіть оформив російський паспорт. А колись він робив співочу кар’єру в Україні та навіть полонив серце красуні Тіни Кароль.

Молоді й закохані Тіна та Кирило

Одесит нині згадує про дворічні стосунки з українською зіркою, наголошуючи, що Тіна “розбила йому серце”. Познайомилися вони в Каховці, де в мирні часи функціонував фестиваль “Чорноморські ігри”.

Кароль була 16-річною симпатичною пишечкою, а Кирило – на 2 роки старший від неї. Тоді ще мобільних телефонів не було, то вони обмінялися номерами домашніх, а ще писали одне одному листи й відправляли поштою.

Доля весь час ставила перепони закоханим

Доля весь час розводила їх по різних містах. Тіна поступила на навчання до Києва, її залицяльник перебував в Одесі. Вона виходила на сцену мюзиклу “Екватор”, він грав і співав у рок-опері “Ромео і Джульєтта”.

Врешті 2006-го вони опинилися на якийсь час в одному місці, але ненадовго – готувалися до “Євробачення”. Як ми вже знаємо, тоді у нацвідборі перемогла Кароль, а Туриченку дісталося лише друге місце. Тож вона відбула до Греції, а коханий залишився в українській столиці.

Ще один голуб миру

Коли дівчина повернулася до Києва, вони винайняли однокімнатну квартиру і стали жити разом. Але Тіна воліла приховувати молодика від широкого загалу. Їхні зустрічі були таємними. Так тривало 2 роки, допоки Кирило не дізнався, про зв’язок Кароль із Євгеном Огіром.

Вони остаточно розлучилися. Туриченко подався до москви, де почав співати у відомому чоловічому гурті. Кароль побралася зі своїм продюсером. Сьогодні вони опинилися по різні боки барикад, але продовжують вітати одне одного з днем народження в мережі.

Тіна теж в одному з інтерв’ю пригадувала з ностальгією романтичні побачення з Кирилом на закритому одеському пляжі під зірками.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".