Як виглядають онучки Ніни Матвієнко, Георгія Делієва, Остапа Ступки: часто бачитися не доводиться

Вони ще молодяться й наряджаються, виходячи на люди, а у них уже підростають онучки. Чи часто спілкуються зі своїми кровиночками знамениті бабусі й дідусі?

Ніна Матвієнко

Меншій онучці Ніни Матвієнко 7 рочків. На жаль, бабуся не може бачитися з дитинкою так часто, як хотілося б. Мама відвезла маленьку Ніну якомога далі від війни аж у Великобританію. 75-річна бабуся залишилася мешкати з зятем Арсеном.

Онука Ніна з мамою Тонею

Антоніна під час повномасштабної агресії росіян залишилася без роботи, тому вирішила перечекати ці каламутні часи в Лондоні. Поселилася в одній з родин, перебуваючи на повному забезпеченні. Старша онука знаменитості 24-річна Уляна теж якийсь час перебувала на Туманному Альбіоні. Тепер же начебто повернулася до Києва.

Остап Ступка

Не має можливості бачитися з онукою через війну й ще один дідусь. Богдані, названій на честь легендарного прадідуся, вже минуло 6 років. Син Дмитро мимоволі опинився за океаном надовго. До Америки поїхав працювати, а після повномасштабного вторгнення не було можливості в’їхати в Україну.

Онука Богдана з татом Дмитром

Батьки Богдани розлучилися й тепер мешкають у різних американських містах. Тож побачення з татом у дівчинки відбуваються доволі рідко. Натомість час вони проводять дуже весело, про що можна дізнатися з Інстаграму Дмитра.

Георгій Делієв

Головний комік країни став дідусем раніше, аніж батьком. Наприкінці 2014 року донька Яна подарувала татусю онучку Алісу. А вже 2015-го молодша на 25 років дружина Катерина народила Георгію синочка, якого назвали Миколкою.

Онучка Аліса невдовзі після народження

Народилася онука Делієва в Лос-Анджелесі, тому, природно, має не український, а американський паспорт. Друзі жартома стали величати засновника “Масок-шоу” Георгієм дідом Делієвим або дідом Жориком.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".