Сімейний підряд: у зніманнях німого гумористичного серіалу “Маски-шоу” були залучені родичі Георгія Делієва

Зо три десятиліття тому глядачі не могли відірватися від телеекранів, коли по у програмі були "Маски-шоу". Виявляється, щоб створити це гумористичне диво, Георгію Делієву довелося залучити родину.

Автором й художнім керівником проєкту Маски-шоу був одеський комік Георгій Делієв. Переважно німі сценки під веселенький мотивчик “Тумба” були сповнені тонким гумором й не могли не викликати сміх.

На початку 90-их років вийшов цілий серіал під такою назвою, що користувався шаленою популярністю. Окрім талановитих акторів Бориса Барського, Володимира Комарова, Михайла Поплавського, Наталі Бузько, Евеліни Бльоданс та інших, участь у шоу взяли практично всі родичі Георгія Делієва. Деякі з них допомагали за кадром.

Основний кістяк акторів із Масок-шоу

Коли знімалися перші серії “Масок-шоу”, доньці художнього керівника Яні Делієвій не минуло ще й 10 років. Дівчинку можна побачити в багатьох епізодах дійства. Зазвичай вона грала доньку когось із героїв, не перестаючи витворяти у кадрі казна-що.

Коли виросла, донька клоуна здобула психологічну освіту, та потяг до творчості переміг. Яна танцює степ та фламенко, викладає tap dance, співає і працює клоунесою.

Донька Яна пішла по стопах видатного батька

Про участь першої дружини Георгія у гумористичному проєкті згадок немає. Та оскільки Лариса була художницею, напевно, без її допомоги серіал не обійшовся. Натомість достеменно відомо, що брат Віктор Делієв у колективі займав посаду звукорежисера, а його дружина Наталя Делієва була директором “Масок”. Нині жінка очолює театр “Будинок клоунів” в Одесі.

Невістка Георгія Делієва Наталя керує Будинком клоуна

До речі, донечку Георгія можна побачити й у кліпах, відзнятих її татусем. У 2006 році Яна знялася у відео на композицію “Тумба-бугі”, зняту за мотивами “Кримінального чтива” Тарантіно. Побачити кровиночку головного клоуна можна також у кліпі “Я реальний при*урок”, де за сюжетом Георгій Делієв вештається нічним містом, зустрічаючи доволі дивних персонажів.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.