Колись Міша Кацурін був блондином, а його дружина Надя Дорофєєва торгувала власним спіднім: вражаюча історія

Надю Дорофєєву пробило на ностальгію. Вона не лише показала прихильникам, як виглядав її нинішній чоловік замолоду, а ще пригадала декілька пікантних фактів із власної біографії.

Найперше, Надя оприлюднила фото чоловіка-ресторатора. У юному блондині важко впізнати теперішнього чоловіка зірки Мішу Кацуріна. Та, виявляється, у 20-річному віці він виглядав саме так. Ну, прямісінько тобі хлопчик із бойз-бенду. Не дивно, що одружившись із Дорофєєвою, чоловік заспівав.

А ще Надя Дорофєєва приголомшила власного піарника доволі пікантною історією зі свого життя. Співачка зателефонувала товаришу і зі сльозами в голосі повідала, що буцімто приторговувала власними трусиками. Такий секонд-хенд розходиться як гарячі пиріжки на сайтах, де тусуються збоченці.

Кацурін був блондином, а Дорофєєва – веснянкувата

Та от біда. Особу зірки вирахували власники сайту і тепер вимагають від Дорофєєвої 10 тисяч гривень. В іншому разі погрожують оприлюднити цю інформацію, зіпсувавши репутацію зірки.

Надя пояснила співрозмовнику, що зняти гроші з картки тайкома від Міші не може, бо як пояснити благовірному, що її шантажують? Тому попрохала позичити їй ці кошти. Звісно, співробітник не відмовив.

Надя Дорофєєва приторговувала трусиками?

От тільки ця “шокуюча історія” виявилася звичайнісіньким розіграшем. Просто співачка взяла участь у шоу “Дай в борг” з YouTube-каналу “Жабагадюка”. Згідно з правилами, учасники розповідають своїм знайомим жалібну історію, звісно, вигадану. Мета – випросити якнайбільше грошей. Перемагає той, кому видадуть найбільшу суму.

Тож усі слова про продаж трусиків виявилися справжнісінькою легендою. Але Надя так правдиво зобразила свій розпач, ледь не плачучи, що Тарас повірив і переказав їй гроші на карту.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль показала свій розкішний будинок, в якому є все: сад, город, спортзал, кімната нагород (ФОТО)

Як виглядає розкішний заміський маєток української співачки Тіни Кароль, який артистка побудувала ще зі своїм чоловіком Євгеном Огіром? Що знаходиться на території, окрім власного спортзалу?

“Колишня” Притули, Леся Нікітюк, показала підкачаний прес і стрункі ноги: навіть після пасочок не “запливла”

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк активно веде Instagram сторінку та користується популярністю у підписників. Нещодавно Леся поділилася світлинами, які викликали певні обговорення серед публіки. 

Стало відомо, хто стане новим героєм шоу “Холостяк” цього року: український красень з непростою долею

Знаменитий телеведучий Григорій Решетнік анонсував новий сезон шоу "Холостяк", яке не тільки зовсім скоро повернеться на екрани, а я представив красеня, за серце якого будуть боротися дівчата.