Аіда Ніколайчук з “Х-Фактора” більше не блондинка: Ігор Кондратюк не впізнає свою фаворитку (ФОТО)

Аіду Ніколайчук українці запам'ятали за шоу "Х-Фактор 3". Співачка з надзвичайним голосом тоді була білявкою. Нині ж зірка кардинально змінила імідж, ставши шатенкою.

У своєму акаунті в Інстаграмі Аіда Ніколайчук не дуже часто радує фанів новими дописами. Та коли й викладе світлину, підписники висловлюють купу компліментів. Від білявого волосся зірка позбулася, пофарбувавшись у шатенку. Та і в такому іміджі надзвичайно захоплює шанувальників.

Шлях до слави у дівчини вийшов доволі довгим. Попервах вона невдало вийшла заміж, народила сина й працювала в одеському супермаркеті касиркою. А коли у 29 років вирішила спробувати сили в талант-шоу, її життя різко змінилося.

У “Х-факторі 2” Аіда хоч і наробила шереху, зачарувавши суддів і публіку своїм талантом, але тоді не здобула перемоги. Зробила другу спробу і врешті стала абсолютною тріумфаторкою на “Х-факторі 3”.

Ходили настійливі чутки про роман Ніколайчук із продюсером Ігорем Кондратюком, але час минув й обранцем красуні став зовсім інший чоловік – білоруський спортсмен Микита Подольський, що молодший за обраницю на 12 років. Цей шлюб протримався 5 років і розпався. Мотоперегонник постійно пропадав на змаганнях, а жінка мала концерти в Україні. Отак їхній роман і зійшов нанівець.

Нині Аіда має вже зовсім дорослого 20-річного сина, вийшла заміж утретє, але воліє нічого не розповідати про чоловіка. З початком повномасштабної агресії виїхала до Америки, перебувала там деякий час. А потім зірку знову стали бачити в Україні.

Такою Аіду Ніколайчук побачили на сцені Х-фактора вперше

Вона взяла собі сценічне ім’я AIDA і вирішила знову повернутися до вокалу. Співає переважно про кохання. Та й на актуальні теми дня теж висловлюється в піснях і постах у мережі. Лише за останній рік знаменитість випустила 4 нових композиції.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.