Наталія Сумська відкрила ще один свій талант, заткнувши сестру Ольгу за пояс: підкорила вокальним співом

Справжнім діамантом української сцени вважають цю талановиту актрису. Десятки зіграних ролей у театрі та кіно на її рахунку, але сьогодні поговоримо про ще один неймовірний талант цієї жінки.

Про Народну артистку України Наталію В’ячеславівну Сумську кажуть, що грає вона не тільки для глядача, а й для Бога. Кожна роль на сцені чи в кінематографі це як “фігура вищого пілотажу”. І всі знають, що немає для неї нічого неможливого. Дитина куліс, донька відомої театральної пари з Запоріжжя, вперше підкорила серця широкого загалу, зігравши у юності головну героїню у фільмі “Наталка Полтавка”, а сьогодні на її рахунку довжелезний список самих різноманітних ролей. А ще місяць назад актриса відмітила своєрідний ювілей: вона зіграла у своєму рідному театрі у 350 раз Кайдашиху у спектаклі “Кайдашева сім’я”. До речі, як розповіла пані Наталія, вже змінився черговий склад акторів, що грають Кайдашевих дітей, а вона досі всім їм матір Кайдашиха. Втім зараз вона грає у спектаклі дійсно зі своїм сином.

Вокальний талант

Та є в її репертуарі одна цікава роль, яка не просто відкриває ще один її неймовірний талант, а, можливо, дає зрозуміти, що наша опера втратила блискучу виконавицю. В спектаклі, що поставив Анатолій Хостікоєв, його дружина грає дивакувату американку, яка підкоряє оперну сцену, не маючи ідеального слуху та голосу. Складність гри для Сумської якраз й полягала в тому, що пані Наталя має абсолютний слух та чудовий чистий голос.

Виконуючи музичні номери в спектаклях чи на телевізійних передачах, вона завжди вражала слухачів своїм талановитим виконанням. Глядачі радянських часів пам’ятають, як у новорічному “Голубом огоньке” у 1981 році вона підкорила  країну своїм співом української пісні в національному костюмі. Та й зараз в неї багато спектаклів, у яких вона співає як у серйозній манері, так і в комедійній, блискуче виконуючи твори абсолютно різних музичних жанрів від оперних арій до джазових пісень.

Наталія Сумська з вокальними номерами
Наталія Сумська з вокальними номерами

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.