Квартальна дружина Зеленського Кравець показала свого 7-річного сина: Іван не схожий ні на маму, ні на тата

Відома українська актриса Олена Кравець показала свого єдиного сина Івана, який не так давно відзначив 7-річчя. Як сьогодні виглядає хлопчик і на кого більше схожий?

Олена Кравець, відома українська актриса та ведуча, ніколи не полюбляла ділитись подробицями свого особистого життя. Знаменитість воліла тримати це у таємниці, адже вважала, що родина – це те, що повинне залишатись сакральним. Втім, шанувальники артистки настільки сильно цікавляться її особистим життям, що час від час навіть загадкова Олена Кравець ділиться подробицями про свою сім’ю.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікувала у своєму Інстаграм-блозі рідкісну світлину свого молодшого 7-річного сина. Олена Кравець майже ніколи не показує хлопчика, тому прихильники артистки були особливо раді нарешті побачити, як виглядає Іван Кравець.

Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років
Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років

7 років тому відома українська артистка стала мамою двійнят – хлопчика та дівчинки. Знаменитість ніколи не приховувала, що народження одразу двох дітей стало для неї з чоловіком доволі несподіваною новиною. Втім, своїх нащадків Олена та Сергій Кравець дуже люблять. Не забувають про це нагадувати закохані і фанам.

На Інстаграм-сторінці Олени Кравець нещодавно з’явилась фотографія, на якій її молодший син позує у студії звукозапису. Іван Кравець на новій світлині зображений у спеціальних навушниках. Поки фотограф робив кадр, маленький хлопчина загадково дивився кудись вдалечінь. В описі до нової фотографії Олена Кравець назвала Бога режисером, який кожному дає можливість у своєму житті обрати та зробити крупний план.

“На фото один – з трьох моїх “крупнячків”, – ніжно та водночас із гумором підписала допис Олена Кравець.

Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років
Олена Кравець показала, як сьогодні виглядає її молодший син Іван, якому виповнилось 7 років

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.