Камалія хвацько вискочила на сцену у кілометрових “шпильках”, показавши точені ноги: у 46 дасть фору молоді

Місис Світу не старіє. Річ іде про талановиту та популярну українську співачку, дружину відомого мільярдера, патріотку та просто красиву жінку, відому всім під псевдонімом Камалія.

Така яскрава особистість як Камалія завжди вміла привертати до себе увагу широкого загалу: її одруження з мільярдером, отримання звання “Місис Світу”, народження двійні успішно використовувалось за для піару талановитої артистки. Останні події, пов’язані з тим, що Камалія, поставивши прагнення бути у важкі часи на батьківщині вище родинних інтересів, залишила чоловіка з доньками у Лондоні, а сама повернулася в Україну, також бурхливо й тривало обговорювалось у суспільстві. Завдяки її постам та світлинам, які співачка викладає на сторінках у соцмережі всі в курсі про події, що відбуваються у родині та про творчу й суспільну діяльність Камалії. Іноді артистка відповідає в інтерв’ю на запитання, які хвилюють її слухачів. Так, спочатку вона сповістила про те, що їхнім стосункам з чоловіком настав кінець, але після його приїзду у Київ разом з дітьми, у багатьох склалося враження, що то був черговий піар-ход, тому що пара виглядала щасливою, усміхненою. З’являлися всюди разом, подорожували та поводилися як закохані. На пряме запитання журналістів про це співачка не відповіла однозначно, а сказала, що поки що саме не може розібратися у стосунках.

А все-таки  Захур повернувся з дітьми за кордон, залишивши Камалію на самоті. Вона ж своїм вчинком знову дала привід говорити про неї.

Нещодавно Камалія з’явилася на світському заході та оголошувала переможців премії Музвар разом з Ель Кравчуком. На фото та відео їх закарбували під ручку або за ручку, чого раніше співачка ніколи собі не дозволила б.

Виглядала Камалія на фоні дівчат з оголеними ребрами та бюстами доволі консервативно: чорний жакет з довгими рукавами був одягнутий поверх облиплої бежевої сукні без декольте. Єдине, що вона змогла собі дозволити — це в міру оголити стрункі ноги, обравши довжину сукні міді та взувши на високих підборах туфлі-човники бежевого кольору в тон сукні. За прояв такого смаку вона отримала чимало компліментарних коментарів, а ще, безумовно, всі відмічали її гарний вигляд в цілому, не зважаючи на її 46 річний вік.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.