Мікротоп з відкритим животом: 23-річна Катя Полтавська показала 38-річній Тіні Кароль, як треба молодитися

Молода дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука показала українській співачці Тіні Кароль справжній майстер-клас. Як потрібно одягатись, аби виглядати молодо?

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, та його дружина Катерина Полтавська продовжують приємно дивувати своїх підписників красивими та стильними образами. Так, наприклад, нещодавно зіркова пара відзначала день народження ведучого. Кохана Остапчука одягла стильний джинсовий комплект – довга спідниця та короткий топ. Зверху знаменитість накинула ніжно-блакитний піджак.

Варто зазначити, що образи Катерини Полтавської та Володимира Остапчука були доволі схожими між собою. Український шоумен одягнув темно-блакитний костюм, який за кольором та фактурою нагадував джинсовий комплект його супутниці. Ймовірно, закохані вирішили обрати костюми у схожих відтінках, аби виглядати разом ще красивіше.

Катерина Полтавська опублікувала на своїй сторінці фото образу, схожого на стиль Тіни Кароль
Катерина Полтавська опублікувала на своїй сторінці фото образу, схожого на стиль Тіни Кароль

Що стосується коротких топів, то цього сезону такий елемент гардероба користується особливою популярністю. Так, наприклад, відома українська співачка Тіна Кароль також полюбляє одягатись у такому стилі. Нещодавно на особистій Інстаграм-сторінці знаменитість опублікувала світлину, на якій продемонструвала свій модний образ.

Артистка одягла топ у вигляді бра та доповнила наряд широкими штанами. Фактура та колір “верху” та “низу”, в якому на фото позувала знаменитість, були однаковими. Тканина, з якої був пошитий образ співачки, нагадував м’який в’язаний светр.

Дружина Остапчука Катя Полтавська вбралась в образ, схожий на наряд Тіни Кароль
Дружина Остапчука Катя Полтавська вбралась в образ, схожий на наряд Тіни Кароль

Неможливо не помітити, що костюм сірого кольору дуже пасує відомій українській співачці. Річ у тім, що шкіра та волосся артистки світлого кольору, тому такий ніжний срібний відтінок ідеально підкреслює аристократичні нотки зірки.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.