Як виглядає дружина брата Тіни Кароль: майже копія своєї відомої зовиці, але чорнява та не рветься на сцену

Чи легко перебувати під тиском слави відомих родичів? Чи можна залишатися тим, хто ти є насправді, а не тим, ким тебе бачать, розглядаючи крізь призму зіркових імен?

Брат української поп-діви Тіни Кароль, як відомо, ніколи не прагнув бути публічною людиною, або навіть просто займатися якимось видом творчості, на відміну від сестри. Обравши свою дорогу у житті, Станислав Ліберман досяг успіхів у юриспруденції, має свою юридичну контору та щасливо одружений з красивою жінкою Наталею. У пари росте донечка Веста.

Про дружину Станислава, по тій самій причині небажання бути у всіх “на язиках”, відомо мало. Хіба що те, що розповідала про неї її зовиця Тіна. Річ у тім, що Наталя є рідною сестрою ще однієї української знаменитості — актриси Ірми Вітовської. В одному зі своїх інтерв’ю Кароль розповідала про те, як її родина прийшла сватати за Наталю Стаса, скільки тоді було тривог та переживань: чи не піднесе дівчина хлопцю гарбуза, бо, як згадує поп-діва, на той момент сестра нареченої вже була прославленою артисткою. “Коли я сьогодні бачу цю справжню Ірму деколи за столом, то думаю: “О, я коло зірки”, а вона мені те саме говорить”,- зізнавалася Тіна. Отак між двох зірок й народилася сім’я Стаса та Наталі. Всі родини дружать між собою, підтримують одна одну, люблять племінників.

Що ж до Наталі, то нібито жінка фахово займається криптовалютою, але нещодавно на її сторінці в інстаграмі з’явилося її фото з цитатою про душу:

“Їй потрібне підживлення із найпрекраснішого: природа, музика, мистецтво…”

І взагалі, у Наталі немало постів, пов’язаних з роздумами про життя, любов та близькість. Написані пости грамотною літературною мовою, з чого можна зробити висновок, що їй творчість зовсім не чужа.

“Вчіться цінувати душу, вірити вчинкам, дивитися на справи”,- закликає Наталя.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!