Як виглядає жінка, яка відбила Андрія Доманського у Лідії Таран: ефектна блондинка перевершила ведучу

Телеведучий Андрій Доманський змінив трьох жінок та являється батьком для шістьох дітей. Як виглядає нинішня дружина шоумена – далі в матеріалі.

Телеведучий і шоумен Андрій Доманський мав дуже бурхливу молодість і встиг змінити трьох жінок. Так, вперше чоловік одружився ще в досить юному віці. Тоді Андрію був 21 рік. Першу дружину Доманського звати Юлія, вони познайомилися під час навчання у ВНЗ в Одесі. Шоумен зізнається, що тоді вважав Юлію своїм ідеалом. Вже у шлюбі у подружжя народилося двійко дітей: син Василь і донька Лада.

Коли кар’єра Доманського почала стрімко розвиватися, в його житті з’явилася iнша жiнка – відома телеведуча Лідія Таран. Тоді Андрій жив на 2 міста: в Одесі була його сім’я, а в Києві – робота та Ліда. Тоді шоумен прийняв рішення розлучитися з дружиною після 10 років шлюбу і почав жити з Таран. Їхній союз тривав 5 років і вони навіть мають спільну донечку Василину.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Андрій Доманський жив у цивільному шлюбі з Лідією Таран

Та Доманський так і не повів під вінець Таран. Пізніше в одному з інтерв’ю чоловік зізнався, що не покликав Лідію заміж через те, що вона не хотіла знаходити спільну мову з його дітьми від першого шлюбу. Крім того, саме тема взаємовідносин Лідії з його дітьми була причиною частих сварок у їхніх стосунках.

Закінчились відносини Таран і Доманського так само раптово, як і почались. Шоумен покинув Лідію і їхню 3-річну донечку заради іншої жінки.

Зі своєю новою обраницею Доманський познайомився на зйомках розважального шоу “Хто проти блондинок”. Андрій був ведучим шоу і одразу запримітив одну із учасниць на ім’я Марина. Саме заради неї згодом шоумен вирішив покинути Таран і доньку.

Андрій Доманський показав свою третю дружину Марину
Як виглядає жінка, яка відбила Андрія Доманського у Лідії Таран

Ще до офіційного одруження Марина народила Доманському доньку Кіру. Згодом закохані зіграли пишне весілля. У 2016 році у подружжя народилася ще одна донька Віра. Варто відзначити, що у Марини Доманської є син від першого шлюбу, тож наразі шоумен має 5 рідних дітей та пасинка, про якого піклується.

Андрій та Марина Доманські
Андрій та Марина Доманські з дітьми

Варто відзначити, що саме Марина Доманська “вгамувала” ловеласа Андрія Доманського. Разом вони вже понад 13 років, їхній шлюб щасливий та міцний.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.