На кого більше схожі Юлія Саніна, Ксенія Мішина, Катя Осадча – на тата чи на маму: визначаємо візуально

Завжди цікаво спостерігати за родичами, визначаючи неймовірну схожість. Сьогодні настала черга порівняти світлини зірок та їхніх батьків і зробити відповідні висновки.

Юлія Саніна

Лідерка гурту The HardKiss довела, що стосунки з батьками в неї доволі теплі. Адже під час фотосету Юля ніжно обіймає обох. Саніна закликала фанів якомога частіше фотографувати найрідніших людей, щоб закарбувати в пам’яті назавжди.

Юлія Саніна з батьками

На світлині з татом і мамою Юлія перебуває на природі. Всі вбрані у вільний одяг і весело посміхаються. Видно, що очі у співачки матусині, а от посмішка дісталася від татуся. Шкода, що сина Саніної немає на фото. Тоді можна було б оцінити відразу три покоління.

Ксенія Мішина

В актриси все навпаки. Їй від мами дісталася посмішка, а від тата – очі. На жаль, бачитися з батьками, скільки хотілося б, Ксенія не має можливості. Після анексії Криму росіянами стало проблематично відвідувати рідних.

Ксенія Мішина з батьками й сином Платоном

А з початку повномасштабної агресії Мішина побачила найрідніших людей взагалі вперше. На початку літа Ксенія з сином Платоном і мамою разом відпочивали в Туреччині. А наприкінці сезону зустрілися вже у повному родинному складі в Ізраїлі. Глава родини звідти повернувся назад до Криму, а маму Ксенія привезла до Києва погостювати.

Катя Осадча

Тележурналістка надзвичайно вдячна ЗСУ за те, що має можливість бачитися з батьками. На початку повномасштабного вторгнення батьки Каті навідріз відмовилися евакуйовуватися, хоча окупанти підійшли вже практично впритул.

Катя Осадча з батьками

На щастя, росіян з Київщини вигнали, і люди змогли зітхнути з полегшенням. Тепер вони можуть вільно спілкуватися з донькою та онуками, коли забажають. Зі спільної світлини видно, що Осадча взяла більше рис від тата, аніж від мами.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.