На кого більше схожі Юлія Саніна, Ксенія Мішина, Катя Осадча – на тата чи на маму: визначаємо візуально

Завжди цікаво спостерігати за родичами, визначаючи неймовірну схожість. Сьогодні настала черга порівняти світлини зірок та їхніх батьків і зробити відповідні висновки.

Юлія Саніна

Лідерка гурту The HardKiss довела, що стосунки з батьками в неї доволі теплі. Адже під час фотосету Юля ніжно обіймає обох. Саніна закликала фанів якомога частіше фотографувати найрідніших людей, щоб закарбувати в пам’яті назавжди.

Юлія Саніна з батьками

На світлині з татом і мамою Юлія перебуває на природі. Всі вбрані у вільний одяг і весело посміхаються. Видно, що очі у співачки матусині, а от посмішка дісталася від татуся. Шкода, що сина Саніної немає на фото. Тоді можна було б оцінити відразу три покоління.

Ксенія Мішина

В актриси все навпаки. Їй від мами дісталася посмішка, а від тата – очі. На жаль, бачитися з батьками, скільки хотілося б, Ксенія не має можливості. Після анексії Криму росіянами стало проблематично відвідувати рідних.

Ксенія Мішина з батьками й сином Платоном

А з початку повномасштабної агресії Мішина побачила найрідніших людей взагалі вперше. На початку літа Ксенія з сином Платоном і мамою разом відпочивали в Туреччині. А наприкінці сезону зустрілися вже у повному родинному складі в Ізраїлі. Глава родини звідти повернувся назад до Криму, а маму Ксенія привезла до Києва погостювати.

Катя Осадча

Тележурналістка надзвичайно вдячна ЗСУ за те, що має можливість бачитися з батьками. На початку повномасштабного вторгнення батьки Каті навідріз відмовилися евакуйовуватися, хоча окупанти підійшли вже практично впритул.

Катя Осадча з батьками

На щастя, росіян з Київщини вигнали, і люди змогли зітхнути з полегшенням. Тепер вони можуть вільно спілкуватися з донькою та онуками, коли забажають. Зі спільної світлини видно, що Осадча взяла більше рис від тата, аніж від мами.