Софія Налчаджиоглу дуже змінилася: Ані Лорак вивела на сцену свою 12-річну доньку від турка Мурата (ФОТО)

12-річна донька Ані Лорак Софія вийшла разом із зірковою мамою на сцену і вразила публіку виглядом. Дівчинка подорослішала і стала справжньою красунею.

Співачка з українським корінням Ані Лорак, яка навіть після початку повномасштабної війни в Україні продовжує жити і працювати в росії, нещодавно влаштувала великий сольний концерт у москві на честь свого дня народження. Артистка не лише співала на сцені, а й отримувала привітання прямо під час виступу, а вкінці свого шоу Ані Лорак вивела на сцену свою єдину доньку Софію. Дівчинка вийшла на сцену в довгій чорній сукні, босоніжках і з букетом білих троянд для мами. Софія також заспівала разом зі своєю зірковою мамою пісню.

Варто відзначити, що Соня вже не вперше виходить на велику сцену. Час від часу вона з’являється у деяких концертних номерах співачки. Дівчинка почуває себе на сцені досить впевнено і не боїться публічності.

Нещодавно Ані Лорак опублікувала знімок з того самого концерту в честь її дня народження. На фото співачка позувала з 12-річною донькою.

Вперше моя донька вийшла на сцену, щоб підтримати мене у 5 років. І сьогодні, 7 років потому, вона так само поряд. Моя любов, моя радість, моє кохане серденько
– підписала фото Ані Лорак.

Варто відзначити, що за останній рік донька Лорак помітно подорослішала і змінилася. Дівчинка не лише підстригла та пофарбувала волосся, а й стала зростом, як її зіркова мама.

Нагадаємо, Софія Налчаджиоглу – єдина донька Ані Лорак, яка народилася у шлюбі співачки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Подружжя розлучилися у 2019 році через постійні зради чоловіка. Після розлучення Лорак і Мурата їхня спільна донька залишилася проживати з мамою. При цьому дівчинка має дуже теплі стосунки з батьком і регулярно їздить до нього на свята та канікули. Крім того, Софія має дуже близькі стосунки з новою дружиною її батька Лілією. До слова, нещодавно Мурат Налчаджиоглу одружився вдруге на дівчині, яка молодша від нього на 19 років.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!