Як виглядає житло найкращих друзів Зеленського з “Кварталу”: Олена Кравець і Женя Кошовий живуть красиво

Найчастіше на сцені "Кварталу 95" поряд із Володимиром Зеленським доводилося перебувати Євгену Кошовому та Олені Кравець. Як облаштували свій побут найкращі друзі чинного президента?

Олена Кравець

У “квартальної” дружини Зеленського помешкання міститься на Осокорках зовсім поруч із водою у Дніпровській заплаві. Котеджне містечко налічує всього 17 будинків. Оленин – двоповерховий на 300 квадратів, виконаний із дерев’яних брусів.

На першому поверсі розташована велика вітальня, поєднана з кухнею. На другому – спальні батьків та дітей. На території резиденції є басейн із морською водою, яким користуються усі пожильці, та паркування для яхт.

В середині все теж виконано з дерева. У вітальні доволі висока стеля, яку прикрашає чимала люстра. Дизайн розроблено так, що в маєтку чудово уживаються антикварні речі з автентичними, які господиня частенько привозить із подорожей.

Євген Кошовий

Лисому з “Кварталу” міський шум не заважає. Євген має простору квартиру в новому районі столиці. Дизайн інтер’єру виконано у світлих тонах. Є простора вітальня з кухнею і спальні для господарів та двох доньок.

Уранці, коли всі поспішають, у квартирі доволі гамірно. Натомість увечері панує спокій. Мама Ксенія порається на кухні, обладнаній за всіма сучасними стандартами, тато відпочиває на величезному дивані перед плазмою, вкотре переглядаючи улюблений фільм старшої доньки Варвари “Техаська різанина бензопилою”.

Найменша донечка Серафима грає в іграшки на планшеті. Три собачки родини теж не полишають господарів, завжди перебуваючи десь поряд.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.