Співак Віталій Козловський провів рум-тур власним бліндажем: кухня, спальня, амброзія, мишки, чай

Попри неймовірну хвилю хейту, Віталій Козолвський виявився справжнім патріотом і відбув на передову, щойно йому надійшла повістка з військкомату. Тепер ділиться з підписниками бойовими буднями.

Віталій Козловський прокинувся о 6 ранку і зробив для фанів рум-тур місцем своєї дислокації. У співака нежить і запалений голос через амброзію. Але він не зважає. Заварив у пластиковому стаканчику чай із пакетика й насолоджується світанком.

Козловський з посивілою бородою показав спальний бліндаж

Поспати вночі артисту практично не вдалося. З носа постійно тече, ще й мишки тупцяють всю ніч по захисниках. Віталій зняв на відео один бліндаж, в якому розташована кухня й запас продуктів. А ще показав місце їхнього з побратимами перепочинку, де розташовані кілька спальних місць у безпосередній близькості одне до одного.

Спальне місце Віталія видно по серветках

Козловський зняв це відео для рідні, але вирішив викласти в Інстаграм, щоб люди перейнялися і втямили, що потрібно обов’язково донатити нашим воїнам:

“Щоб люди не забували, якою ціною, та невтомно допомагали”.

На жаль, вдосталь насолодитися гарним світанком не вдалося. Невдовзі почалося… На хлопців очікувало дуже непросте випробування:

“Те, що довелося пережити згодом тієї ж ночі, перевернуло мою свідомість…”

Підписники були у захваті від мужності нашого захисника. Навіть не віриться, що такий гламурний молодик виявився у таких жахливих умовах:

“Віталію, ти Герой! Не втік, не відкупився!”

“Ти такий молодець! Гордість бере! Сил та здоров’я тобі! Бережи тебе, Боже!”

“Віталію, велика повага до Вас! Інші артисти співають та танцюють, а Ви приклад справжнього чоловіка та патріота своєї країни”.

“Тримайтеся! Ваш позитив дає нам надію що все буде добре!”

Популярне

Схожі статті

Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.