Тамбовський вовк з “Кварталу 95” Валерій Жидков показав свою красуню-дружину: чим не перша леді (ФОТО)

Валерій Жидков – один із тих росіян, які засудили агресивні дії рідної країни проти України. Тамбовський вовк із "Кварталу 95" має надійний тил. Дружина Марія та доньки в усьому підтримують татуся.

З дружиною Валерію Жидкову поталанило. Марія – справжня красуня, не згірш першої леді. Хоча багато хто знаходить в обличчі жінки спільні риси з “квартальною” дружиною Зеленського Оленою Кравець.

Обидві донечки пішли в маму – такі ж чепурненькі. Єлизаветі нині вже 19 років. Дівчина вже зовсім доросла. Софійка – на 10 років молодша від старшої сестрички, тому її частіше можна побачити разом із батьками.

Дружина Валерія Жидкова з меншою донькою

Останнім часом пости Валерія в Інстаграмі більше нагадують зведення з фронтів, щоправда, в притаманному йому гумористичному світлі. Тож доводиться милуватися родинними світлинами довоєнного штибу.

З матір’ю та сестрою, які мешкають у росії, Жидков теж не має можливості бачитися. Та й бажання таке відсутнє. Коли родичі телефонують і запрошують приїхати, мовляв, у них безпечніше, чоловік удає, що барахлить телефонний зв’язок і припиняє розмову.

Родина Жидкових у повному складі

Валерій певен, щойно він перетне російський кордон, відразу ж стане здобиччю відповідних спецслужб. Бо лише в одній Інсті понаписував років на 800 в’язниці за мірками фсб. Тим паче є наближеною до президента особою й може знати якісь важливі речі.

Шлюб Валерія та Марії був студентським

Валерій з дружиною мешкають в Україні з 2003 року. Обидві їхні доньки народилися тут. Марія працює концертною директоркою чоловіка. Коли Жидков мешкав у Тамбові, служив в армії рф. До переїзду в Україну ще 2 роки працював оперуповноваженим у поліції.

Доньки Жидкова у довоєнному Києві

Під час повномасштабного вторгнення родина Жидкових перебувала на дачі під Макаровим. Здавалося, що там безпечніше, ніж у столиці, хоча будинок без опалення й підвал відсутній. Вони потрапили під обстріл. Дивом вціліли та встигли вибратися з того пекла.

Після того Валерій відправив дружину з дітьми за кордон, а сам повернувся, щоб разом із командою організовувати концерти й показати людям та нашим захисникам, що “Квартал 95” з українцями.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.