Куди подівся напарник Ірми Вітовської по серіалу “Леся+Рома”: де нині Дмитро Лалєнков і як оцінює події

Виконавицю жіночої ролі у сіткомі "Леся+Рома" Ірму Вітовську ми часто бачимо й чуємо. А куди подівся її незмінний партнер по серіалу Дмитро Лалєнков?

Знімання у серіалі “Леся+Рома” зробили з Дмитра Лалєнкова справжню зірку. Після того він частенько з’являвся на телеекранах. Та після анексії Криму став свідомо уникати запрошень до знімань у роскіно.

Дмитро збирався стати спортсменом, адже непогано грав у бокс і був чемпіоном України та срср. Молодик ще й гарно співав, тому вирішив вступати до київського музучилища. Та його забрали до армії, де він служив разом із сином Ади Роговцевої.

Ірма з Дмитром знялися в 6 сезонах Леся+Рома

Коли Костянтин познайомив армійського друга з мамою, артистка розгледіла в юнакові акторський талант і взялася підготувати до вступу в театральний. Після отримання диплома Лалєнков працював у театрі ім.Лесі Українки 15 років поспіль. Заразом і жили там із дружиною Оленою Стефанською, зайнявши одну з кімнат. Це відбувалося протягом 8 років. У родині народилося двоє синів.

Після 6 сезонів сіткому життя актора кардинально змінилося. Актор пішов із театру і став багато зніматися, переважно в російських серіалах. Після 2014 року Лалєнков опинився в категорії ворога у рідній країні, тому став відмовляти кіно продюсерам з-за поребрика.

Лалєнков багато грав у театрі

Він несподівано вигулькнув у серіалі Оксани Марченко “Паломниця”, де розповів про розлучення з дружиною, оскільки певний час жив на дві родини. Коли жінки дізналися про існування одна одної, Дмитро в одну мить втратив обох.

Підлили олії у вогонь ще й проблеми з оковитою. Чоловік частенько перебував у стані запою, який міг тривати не днями, а цілими тижнями. Врешті він позбувся алкогольної залежності, пройшовши курс лікування.

Ірма Вітовська сповістила, що регулярно стосунків із Дмитром Лалєнковим не підтримує. На початку вторгнення телефонувала, щоб дізнатися, що і як.

Ще до 22 лютого 2024 року актор викладав миролюбні пости в Інстаграм з російським та українським прапором та заявами, що “війна зараз точно нікому не потрібна”. Та зараз начебто прозрів й погрожує вбивати кожного нелюда, який приніс бомби й смерть на його рідну Луганщину. Лалєнков на власному авто вивіз чимало людей, які втратили власне житло під час російської навали, до Києва.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.