Онук Софії Ротару почав нове життя після втечі з України: облаштувався поруч з Олею Фреймут і Анітою Луценко

Рідних онуків у Софії Ротару двоє. Та якщо 22-річна Соня не приховує, що мешкає в США, то з 29-річним Анатолієм Євдокименком не все так просто. Де ж нині перебуває чоловік?

Після анексії Криму родина Софії Ротару не прижилася в Криму. Повернулися до України, де в них у селі П’ятихатки є родинне гніздечко. Онука Софії Михайлівни давно мешкає в Америці, а от син Руслан та онук Анатолій трішки забарилися й не встигли покинути межі країни до 24 лютого 2022 року.

Софія Ротару з онуком Анатолієм

Згодом всіх приголомшила звістка, що на українсько-молдовському кордоні було затримано 9 осіб, які намагалися перетнути кордон незаконно. Серед цих чоловіків виявили двох доволі знаменитих – батька й сина Євдокименків.

Анатолій Євдокименко перетворився на фотомодель

Всі гадали, що Руслан з Анатолієм повернулися до Києва. Та згодом онук співачки сам нагадав про себе, виклавши пост з геолокацією у Західній Європі. Молодик почав випускати нові треки та діджеїти в різних куточках мирного світу. Наприкінці грудня Євдокименко-молодший дав інтерв’ю, побідкавшись, скільки незгод йому довелося пережити:

“Коли почалася війна, я був змушений залишити країну, щоби почати нове життя. Понад шість місяців я жив життям справжнього кочівника”.

Тепер у зіркового нащадка, здається, все налагодилося. Він радо публікує власні світлини в Інстаграм-акаунті. На одній з останніх фотограф зняв молодика з нижнього ракурсу. В Анатолія при цьому волосся гладко зачесане назад.

Де відбувалося знімання “Вперед і вгору”, онук Ротару підписникам не сповістив. Натомість указав ім’я фотографа, який зробив подібний шедевр. Це британець Каїрк Труман. Схоже, невловний пан Анатолій знайшов собі прихисток у Великобританії, адже майстер мешкає саме там. Тож тепер діджей SHMN може вільно зустрічатися з українцями, які теж осіли на лондонських теренах із родинами – Ольгою Фреймут, Анітою Луценко, Тонею Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.