Про Таюне всі забули, а вона жива-здорова: як зараз виглядає дружина Олега Винника Таїсія Сватко

Про Таїсію Сватко в Україні заговорили, коли на небосхил шоубізу зійшла зірка Олега Винника. Таюне завжди перебувала на сцені поруч з артистом, та й за лаштунками, здається, не відходила ні на крок.

Оскільки сам співак ніколи не говорив про дружину, позиціонуючи себе як самотнього вовка, журналістам довелося збирати інформацію про кумира буквально по крихтах. Особливо прискіпливі подалися до Вербівки, де 50 років тому народився Олег Винник, й розпитали односельців про особисте життя артиста.

Таюне й Олег Винник

Новини з Черкащини розчарували жіночу половину шанувальників співака. Виявляється, Олег давно й безнадійно одружений з Таїсією Сватко, з якою колись навчалися разом. Саме Таюне, згідно з оповідками земляків, народила Виннику сина, який нині мешкає у Німеччині.

Тепер услід за благовірним Таїсія подалася до Берліна. У соцмережах бек-вокалістка й словом про новини з власного життя не прохопилася. А от друг сім’ї Роман Недзельський в інтерв’ю сповістив, що разом зі Сватко живе її рідна сестра.

Раніше Таюне мала родимку на переніссі

Колишній чоловік Оксани Білозір привозив їм за кордон посилку від рідних, а вони у відповідь теж передали гостинці в Україну. Підтверджувати інформацію про стосунки Таюне з Винником чоловік категорично відмовився. Відзначив лише, що родина жінки україномовна.

Таїсія Сватко з сином Юліаном

Делікатний чоловік не назвав європейської країни, де зустрічався з Таїсією. Але не приховував, що з Олегом двічі бачився у Німеччині. Винник навіть допоміг перегнати автівки, призначені для фронту.

Ще у далекому 2005 році артист давав інтерв’ю німецьким журналістам, в якому поскаржився, що сумує за дружиною й сином і мріє об’єднатися з родиною. Схоже, мрія Винника здійснилася, і тепер вони всі разом. Нині сину пари минуло 19 років. Юліан навчається в університеті й займається плаванням. Навіть здобуває призові місця у запливах.