У талановитих батьків зростають такі ж діти: син Мішиної та доньки Ребрик і Кошового знялися у кіно

Здається, діти зірок зібралися перевершити своїх знаменитих батьків, адже вже змалечку перебувають на знімальному майданчику. В яких стрічках можна побачити нащадків Мішиної, Ребрик та Кошового?

Син Ксенії Мішиної

11-річному Платону на зніманнях прийшлося несолодко. Юному актору в серіалі дісталася роль кримського татарина Фікрета. Хлопчик – затятий хакер та тіктокер. Мало того, що юному актору довелося пофарбувати волосся заради ролі, так ще й змусили стрибати з 2 поверху.

Платон знімається у серіалі

Звісно, Платона міг дублювати каскадер, але сину Мішиної закортіло пережити гострі відчуття. От він і взявся за небезпечний трюк самотужки. Спочатку довелося довго тренуватися стрибати з невисокої перепони. Потім актор здійснив потрібне. Мама зраділа, що нащадок почав приносити гроші в сім’ю.

Донька Євгена Кошового

У 12-річному віці Варвару затвердили на серйозну роль у серіалі “Батько рулить”. У сіткомі йдеться про татуся трьох дітей, який ніяк не може дати ради нащадкам за відсутності дружини. Тож доводиться викручуватися.

Варвара зіграла роль у сіткомі

Варі дісталася роль старшої доньки Катрусі. Зніматися дівчині було доволі складно через напружений графік, але водночас й цікаво. Персонаж за характером зовсім не схожий на саму дівчину, але юна актриса постаралася зобразити все, що вимагалося, дуже правдоподібно.

Донька Лілії Ребрик

Одна з доньок знаменитої телеведучої має на рахунку вже 6 фільмів. Востаннє Діана Дика знімалася 2020 року у 4-серійній стрічці “Формула щастя”. Тоді 8-річна актриса стала донькою в родині, батьків якої зіграли Марк Дробот та Зоряна Марченко.

Діана з’явилася у мінісеріалі Формула щастя

Героїня Діани страждає на астму, тому довелося зображати напади задухи. Дівчинка трішки соромилася свого екранного тата. Справа в тому, що вона була закохана в Дробота і навіть носила йому квіти, коли актор грав із мамою юної актриси в одній виставі. Але тоді так і не дочекалася можливості вручити свій букет.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.