Гайтана показала, який вигляд мала у 12 років: ікона української поп-музики замилувала своїм дитячим фото

Відома українська співачка Гайтана продемонструвала своє дитяче фото. Знаменитість несподівано вирішила пригадати, як виглядала, коли їй було всього 12 років

Багатьох людей просто не впізнати на їхніх дитячих знімках. Така ж сама історія й у відомої української співачки Гайтани, яка свого часу стала однією з найяскравіших артисток вітчизняної естради. На початку 2000-х років артистка не покидала топових позицій різних чартів. Хоча сьогодні співачка вже не користується такою популярністю, про неї все одно пам’ятають її фанати.

Зірка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться свіжими фотографіями та цікавими дописами. Так, наприклад, нещодавно Гайтана опублікувала кадри, які були зроблені багато років тому. На знімку 12-річна майбутня зірка українського шоубізнесу позує навпроти бананового дерева.

Гайтана на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, як виглядала у 12 років
Гайтана на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала, як виглядала у 12 років

Відома сьогодні артистка на опублікованій світлині позувала навпроти дерева з бананами, зелені плоди якого тримала в одній руці. На фотографії Гайтана позувала у темній футболці, а густе волосся 12-річної дівчинки було зібране у красиві косички. Артистка вирішила коротко й лаконічно підписати нове фото. В описі Гайтана всього лише розкрила, скільки їй було років, коли зробили це фото.

Гайтана на своїй Інстаграм-сторінці поділилась архівним фото, на якому їй 12 років
Гайтана на своїй Інстаграм-сторінці поділилась архівним фото, на якому їй 12 років

Варто припустити, що опублікована фотографія найімовірніше була зроблена за кордоном. Батько Гайтани навіть після її народження та переїзду до Києва продовжував жити у Республіці Конго. Сама ж співачка, хоч і жила від п’яти років разом із мамою в Україні, часто навідувалась до свого рідного батька на його батьківщину.

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Гайтана разом зі своїми рідними виїхала з України. Знаменитість не уточнювала, де саме вона зараз перебуває. Втім, у мережі говорять про те, що артистка ймовірно перебуває у Швейцарії. Нещодавно чоловік Гайтани опублікував фото зі швейцарської фотостудії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.