Молодша донька Олі Полякової підростає і стає схожою на тата, а не на маму: як виглядає 12-річна Аліса

Молодша донька Олі Полякової відзначила день народження. Мама привітала Алісу з 12-річчям дуже щемко. А фани співачки взялися порівнювати – на кого з батьків більше схожа дівчинка.

Аліса, перетнувши 12-річну межу, помітно витягнулася й подорослішала. На жаль, дівчинка нині перебуває далеко за межами України – навчається в лондонській школі, тож матуся Оля Полякова разом із привітаннями на адресу меншої доньки, побажаннями здоров’я та щастя, ще й висловила сподівання, аби якомога скоріше закінчилася війна, і дитина повернулася додому:

“Бо нема для тебе кращого місця на землі, ніж Україна, твій ліс, твоя річка і твої тваринки”.

До слів Полякової приєднався Дмитро Гордон, привітавши іменинницю й побажавши “найскорішої перемоги нам усім”. Звісно, не обійшлося без теплих слів від бабусі Світлани, яка наврочила онучці “здоров’я, сили, доброго гумору, витримки, хороших вірних друзів”.

На кого схожа Аліса

Допис в Інстаграмі, присвячений доньці, Полякова проілюструвала купою світлин іменинниці. Аліса, порівняно з минулими фотосетами, значно підросла, перетнувши межу дитина-підліток.

Аліса підросла

А фото з батьком узагалі приголомшило підписників співачки неймовірною схожістю дівчинки зі своїм татусем. Просто одне обличчя! Деякі надміру уважні фани Полякової відзначили, що “обличчя в Аліси татове, а харизма – мамина”.

Аліса з татом і котиком

Ще комусь припали до душі “глибокі й свідомі очі”. А хтось відзначив, що татова доня “жива, змішана з природою лісу, степу вільного, чистоти озер українських”.

Схоже, Аліса на Туманному Альбіоні сумує за рідними та Україною. І щоб хоч якось наблизитися, взялася вишивати рушника. Хрестики в юної рукодільниці поки не виходять, оскільки малюнок дуже дрібний, а от робити палички з ниток дівчинка спромоглася.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.