“За що таке щастя та чому так швидко?”: зіркові мами Таран та Полякова показали своїх підрослих доньок

Мами у своїй любові до дітей однакові: люблячі, ніжні, такі, що пишаються будь-якими досягненнями свого нащадка. Вони хочуть, щоб усі бачили, як росте їхня дитина.

Днями зіркові мами Оля Полякова та Лідія Таран порадували своїх шанувальників новими світлинами своїх підрослих доньок. Річ у тім, що в дівчат нещодавно були Дні народження.

Василина

Дочці популярної телеведучої Лідії Таран у щойно виповнилося 16 років. Про це на своїй сторінці в Інстаграм розповіла сама Лідія та розмістила фото дівчини.

16 років — вік чудовий, але мама з легким сумом відмічає, що залишилося зовсім трошки й донька, розправивши крила вилетить з родинного гнізда:

“А в мене сьогодні день 2 вічних материнських питань: за що мені таке щастя? та чого так швидко?”,- сумає Лідія.

Як розповіла телеведуча, дівчинка о 6 ранку відправляється на навчання й почувається зовсім дорослою. Дівчина, на відміну від матері, брюнетка. Судячи зі світлини зовнішня схожість, як підмічають користувачі інстаграму, у доньки сто відсотково з батьком — Андрієм Доманським. Але, мабуть, за характером — така ж як і Лідія відповідальна та позитивна, активна та самостійна: має багато друзів, яких тягне за собою у гори.

Зараз Василина з мамою перебувають за кордоном у Франції.

Аліса

Отримала свої привітання від мами в Інстаграмі й молодша донька Олі Полякової Аліса, у якій також нещодавно був День народження. Їй виповнилося 12 років.

Оля залюбки демонструє ангельську зовнішність маленької доньки та бажає їй якнайшвидше повернутися в Україну з-за кордону:

“І ти як і сотні тисяч дітей повернешся в Україну і ми всі будем дуже щасливі!”,- емоційно вигукує співачка, явно скучившая за малою.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.