Вже не маленькі дітки: як виглядають нащадки Івана Дорна, Юлії Саніної, Марини Боржемської

Зірки весь час молодяться, а між тим їхні нащадки підростають і весь час нагадують батькам про їхній вік. Як виглядають діти Івана Дорна, Юлії Саніної, Марини Боржемської?

Іван Дорн

Про те, що в артиста є діти, мало хто знає з його прихильників, адже особисте життя Дорн тримає за сімома замками. Між тим Ваня устиг стати татусем двічі. Нащадків знаменитому чоловіку подарувала однокласниця Анастасія Новікова.

Іван Дорн приховує дітей

Вони побралися у 2013 році. За рік стали батьками Василіси. У 2015-му в родині з’явився ще й синочок, якого назвали на честь батька. Хлопчик зростає розумником, і вже здатен переграти татуся в шахи. Ваня-молодший є копією свого батька.

Юлія Саніна

Не любить світити в мережі свого сина й фронтвуменка гурту The Hardkiss. Та все ж Юлія іноді робить виключення. Нещодавно сповістила, що останнім часом дуже багато часу проводить із Данилком. Раніше це було неможливо через надмірну кількість концертів. У листопаді хлопчику мине 8 років.

Схоже син Юлії Саніної не дуже хоче йти до школи

Останні жахливі події в Україні дуже сильно змінили зіркову матусю. Раніше Саніна вірила в добро та казкових принцес. Тепер неначе подорослішала, ставши більш загартованою.

Марина Боржемська

Після розлучення з боксером В’ячеславом Узелковим експертка шоу “Зважені та щасливі” змушена самотужки дбати про двох їхніх спільних дітей. Старшому Роберту вже минуло 14 років. Він став зовсім дорослим.

Марина Боржемська не нарадується на сина й доньку

Підліток потроху перетворюється на чоловіка, здатного подбати про маму та молодшу на 3 роки сестричку Олівію. Діти настільки люблять матусю, що навіть ладні підшукувати їй залицяльників. З одним кандидатом навіть змусили маму піти на побачення, але стосунки так і не склалися.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.