Смілива і ефектна: Тіна Кароль поділилася пікантним фото без білизни

Співачка Тіна Кароль продовжує відкривати себе шанувальникам з різних сторін. В одній з останніх фотосесій, яка виявилася досить відвертою, артистка вирішила продемонструвати всю свою жіночність.

Українська співачка Тіна Кароль безумовно стала однією з найбільш обговорюваних персон в ЗМІ і серед меломанів останнім часом.

Вся справа в тому, що артистка змінюється практично на очах. Якщо раніше, після смерті свого першого чоловіка Євгена Огіра, вона рідко давала інтерв’ю, а лише записувала нові хіти і робила скромні презентації. То сьогодні Кароль починає нове життя і перетворюється в справжню діву української естради.

Великий інтерес вона до себе викликала завдяки чуткам про з роман з колегою по вокальному шоу “Голос” Даном Баланом, де вони разом сидять в журі. Виконавці навіть випустили спільну романтичну пісню , яка ще більше підігріла інтерес до їхньої пари, але так і не дали будь-яких офіційних коментарів.

Інтригує Тіна і своїми знімками. Вона все більше розкриває свою жіночність та елегантність. Нещодавно Кароль показала фанатам, як вона виглядає без макіяжу і легендарної червоної помади. Тепер же співачка вирішила здивувати відвертою фотосесією.

Тина Кароль
Тіна Кароль

На чорно-білому знімку Кароль позує з красивою укладкою і в широкій білій сорочці. На сміливому знімку видно, як співачка стала сміливішою і впевненою в собі.

Не дивлячись на такий досить провокаційний образ, багато фанатів залишилися в захваті від Тіни. “У мене зараз щелепу відпала, ось тепер нагинайся і шукай, спасибі Тіна”, — написали під знімком.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".