Одна з доньок Андрія Доманського дорослішає і стає татовою копією: Василині щойно минуло 16 років

Кілька днів тому донька Андрія Доманського й Лідії Таран відзначила 16-річчя. На жаль, святкувати довелося не в Києві, оскільки мама з донькою втекли від війни до Франції.

Лідії Таран 46 років, і вона ніяк не може змиритися, що донька так швидко виросла. З іншого боку, не розуміє, звідки на її голову звалилося подібне щастя. Телеведуча виклала в мережу світлину, як вони з Василиною їдуть у потязі, а іменинниця слухає музику.

Підписники Інстаграм-каналу Лідії, побачивши, як підросла донька Андрія Доманського, перебували в захопленні, наскільки дівчина стала нагадувати свого рідного тата. І навіть те, що Василина перефарбувалася волосся з русявого на темне, не може приховати шаленої схожості між рідними людьми.

Василина зовсім не схожа на маму Лідію Таран

Особливо розчулилися матусі дівчаток-підлітків, які нині перебувають далеко від своїх рідних на навчанні. Тож по-доброму позаздрили Лідії, що її кровиночка поряд із нею. Багато з підписників й досі сумують за професійною діяльністю Таран, висловивши сподівання, що невдовзі вона повернеться в Україну й знову стане ведучою ТСН.

Лідія змушена була забрати Василину та виїхати з країни з початком повномасштабної війни. Зробили це дуже завбачливо, адже 26 червня 2022 року в їхній будинок прилетіла ракета. За місяць Лідія навідалася до Києва й сфотографувалася на тлі руїн разом із колегою Марічкою Падалко.

Василина все більше нагадує батька

З Андрієм Доманським в Таран стався службовий роман, коли Андрій переїхав на роботу до Києва, а його дружина з двома дітьми не погодилася полишати рідну Одесу. Закохані не розписалися, але жили з 2007 по 2011 роки, разом виховуючи спільну донечку Василинку.

Рішення Андрія покинути родину стало повною несподіванкою для Лідії, яка вважала, що в їхніх стосунках все гаразд. Нині тато Василини теж перебуває за межами України. Подейкують, що його бачили в Прибалтиці. Виїхав за кордон чоловік абсолютно законно як багатодітний татусь, адже має п’ятеро дітей від трьох дружин.

Популярне

Схожі статті

Беру кокосову стружку та секретний інгредієнт і готую цукерки “Рафаелло” вдома: дійсно райська насолода

Приготувати смачні та ніжні цукерки "Рафаелло" вдома дуже просто. Вам знадобляться всього 2 інгредієнта і 5 хвилин часу. Доклавши мінімум зусиль, вийде справжня смакота.

Спекла пиріг з ревенем і яблучним повидлом: пісочне тісто + цікава начинка. Рецепт із бабусиного записника

Приготуймо неймовірно смачний пиріг із ревенем та яблучним повидлом, який стане фаворитом у вашому арсеналі рецептів. Обов'язково спробуйте!

Народжені 2024 року: Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський стали батьками – як виглядають діти

Серед знаменитостей у 2024 році розпочався справжній бебі-бум. Так, батьками нещодавно стали Олександр Усик, Лілія Ребрик, Віталій Козловський. Як виглядають нащадки?