Яким виріс син повелителя вовчиць Олега Винника і чому хлопця тримають подалі від очей публіки (ФОТО)

Щойно Олег Винник почав будувати кар'єру в Україні, він перестав говорити про особисте життя. Було розроблено піар-стратегію, згідно з якою співак – одинак.

Насправді ж оспівувач вовчиць одружений ще зі студентських років. Дружина завжди перебуває поряд з Олегом Винником на концертах та поза роботою. Щобільше, бек-вокалістка Таюне 19 років тому народила коханому сина, якого пара назвала Юліаном.

Олег і Таюне одружені з юності

Звісно, імідж самотнього вовка змусив Винника приховувати від фоловерів особисте життя. Тому ані про дружину, ані про нащадка артист й словом не прохопився, коли вів концертну діяльність в Україні.

Так виглядав Юліан у дитинстві

Натомість раніше, коли ці питання не були під табу, Олег давав інтерв’ю німецьким журналістам і розповідав правду. У 2005 році він казав, що в нього є син. А про те, що мамою Юліана є Таїсія Сватко, яку ми знаємо як Таюне, розкопали вже українські представники медіа, поспілкувавшись з односельцями Винника.

Юліан Винник на змаганнях

Нині Юліан уже зовсім дорослий. Він мешкає в Німеччині і є студентом університету. До співів, якими так захоплюються його батьки, молодику, здається, байдуже. Він більш схильний до спортивних вправ.

Винник-молодший показує непогані результати в плаванні. Юліан частенько бере участь у змаганнях в Німеччині й навіть у 2020 році здобув золоту медаль, коли брав участь у запливі вільним стилем.

Цю інформацію вдалося здобути на сайті спортклубу в Шарлоттенбурзі. Там навіть є світлини спортсмена. Звісно, порівняти схожість із батьком неможливо, оскільки на плавці присутня гумова шапочка та окуляри. Плаванням молодий Винник займається вже 7 років поспіль.

Схоже, на вимогу батьків Юліан не світиться у соцмережах, тож дізнатися більше подробиць про його життя практично неможливо.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.