Роман Брежнєвої з Костянтином Меладзе тривав значно довше, ніж шлюб: чому розлучилися співачка й продюсер

Врешті Віра Брежнєва підтвердила факт розлучення з Костянтином Меладзе, про яке ходили чутки останні півтора року. Як розвивався роман між співачкою та продюсером?

У 2000 році стартував надзвичайно успішний гурт “ВІА Гра”, який спочатку був дуетом, а коли його учасниця Надя Грановська (Мейхер) пішла в декрет, перетворився на тріо. У 2003 році до проєкту приєдналася Віра Брежнєва.

За офіційною версією, дівчина вийшла на сцену під час концерту гурту в тодішньому Дніпродзержинську. Так вона потрапила на очі Костянтину Меладзе. Насправді ж, як стверджує блогер Беспалов, Віра була дівчиною місцевого кримінального авторитету, ходила з охоронцем й саме через договірняк із братками потрапила за лаштунки “ВІА Гри”.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе виглядали щасливими

Хоч би що там було, Костянтин Меладзе й Віра Галушка знайомляться і між ними спалахують почуття. Пісня “Салют, Вєра” якраз присвячена тому коханню. Звісно, Брежнєва усвідомлює, що коханий не покине дружину та трьох дітей заради неї, тому намагається облаштувати особисте життя іншим чином.

На весіллі Ольги Романовської вона знайомиться з Михайлом Кіперманом. Вони одружуються. В пари з’являється на світ донька Сара. Чоловік вкладає чималі кошти в сольну розкрутку дружини. Після розлучення з бізнесменом білявка отримує чималі відступні.

За 7 років після весілля пара розлучилася

Віра знову починає співати пісні Меладзе, що свідчить про відновлення стосунків. У 2015 році дружина Костянтина сама подала на розлучення після 19 років подружнього життя. Звільнившись від Яни Сумм, чоловік урешті зміг поєднати долю зі своїм багаторічним коханням.

Віра з Костянтином зіграли весілля в Італії. Зробили це тайкома, та преса все одно дізналася про це. Далі приховувати правду вже не було сенсу. Коли почалася повномасштабна агресія проти України, обоє виїхали з росії.

От тільки після того пару разом ніхто не бачив. Довгий час ходили чутки, що зірка прийняла бік України, а її чоловік цього не зробив. Тому і посварилися. Та хай там як, розлучення все-таки відбулося влітку 2022 року.

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.