Макс Барських перегнав Олю Полякову в розцінках на концерти: скільки просять за корпоратив інші знаменитості

Мережею ТікТок гуляє прайс розцінок на концерти, за які наші зірки готові виступити й порадувати шанувальників присутністю протягом 45 хвилин.

Деякі продюсери зауважують, що ці цифри не завжди відповідають дійсності, оскільки сума винагороди артисту в кожному конкретному випадку обговорюється з урахуванням умов виступу й інших нюансів. Усе ж спробуємо прикинути заробітки українських зірок.

Ірина Білик

Ірина Білик – 300 тис.грн.

Щоб побачити народну артистку України й послухати її хоч і старенькі, але такі мелодійні хіти, доведеться викласти 300 тис.грн. Шанувальників у Білик попри молоді таланти, що постійно з’являються на небосхилі шоубізу, є в достатній кількості. Тож будемо сподіватися, що зірка не бідує.

Alyona Alyona

Alyona Alyona – $8 тис.

Чи не єдина реперка жіночої статі в Україні поставила творчість на паузу чи то через проблеми зі здоров’ям, чи то з інших невідомих нам причин. Натомість у списку артистка присутня й навряд чи відмовиться від виступу, якщо їй запропонують $8 тисяч. Це ж лише година часу, не враховуючи дороги до місця виступу.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва – $20 тис.

Потап колись так чудово розкрутив дует “Врємя і Стєкло”, що ставши сольною виконавицею, DOROFEEVA й досі перебуває на піку слави. А значить, за невеличкий приватний концертик візьме не менше $20 тисяч.

Оля Полякова

Оля Полякова – $25 тис.

Королеві ночі слід і доньок на ноги ставити, й чоловіка годувати, який всі свої статки колись вклав у розкрутку дружини. Тож і вимагає зірка брязнути гаманцем на $25 тисяч. В іншому разі ви навряд чи почуєте “Шльопки” в україномовному варіанті.

Макс Барських

Макс Барських – $50 тис.

Це дуже дивно, але найдорожчим співаком, якщо вірити нашому райдеру, виявився підопічний Алана Бадоєва. Артист згодиться недовго поспівати на корпоративні не менш як за $50 тисяч. Звісно, запальні танцювальні хіти Макса неначе спеціально призначені для веселого проведення часу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.