Першому сину Катерини Осадчої вже 21 рік: ось чиєю копією виріс парубок, який змирився з Юрієм Горбуновим

Ведучій Каті Осадчій всього 40 років, а первістку Іллі минув уже 21 рік. Молода матуся надзвичайно горда зі свого вихованого й розважливого нащадка, який шанує всю велику родину.

Старший син Каті Осадчої від Олега Поліщука вже досяг світового повноліття. У 21 рік Ілля спромігся вступити до американського університету. Третьокурсник ще й допомагає рідній країні певними наробітками у сфері ІТ.

Матуся, що раніше відвідувала світські тусовки, а нині все частіше показується на люди в білій скромній футболці без зачіски та макіяжу, не може усвідомити, що син став уже настільки дорослим.

Ілля виріс і став справжньою копією мами

В Іллі з мамою чудові стосунки. Вони ледь не щодня спілкуються відеозв’язком і розмовляють на будь-які теми. Навіть прочитані книжки обговорюють. Невідомо, чи підтримує студент зв’язок із біологічним татом, адже Катя прожила в шлюбі з Поліщуком-старшим усього 3 роки, тож практично ростила сина самотужки.

Ілля обожнює матусю та братиків

Ілля радо сприйняв рішення Осадчої вдруге вийти заміж у 2017 році, хоча йому тоді було 15 років, і міг би датися взнаки підлітковий егоїзм. На диво, він чудово поладнав із вітчимом.

Юрій Горбунов розповідав у інтерв’ю, що пасинок абсолютно не меркантильний. Чоловік пропонував йому придбати нові кросівки, а тому зручніше ходити в старих розтоптаних. А ще молодик обожнює молодших братів. Якщо переглянути в мережі світлини родини, можна побачити Іллю з Іванком чи Данилом на руках.

Після отримання диплома студент збирається повернутися до України

28 вересня Іллі Поліщуку відзначив 21-річчя, то мама накидала сину купу компліментів в Інстаграмі. З’ясувалося, що первісток і розсудливий, і розумний, й уважний, і надійний. Щаслива Осадча відзначила:

“Іноді мені не віриться, що я мама такого дорослого і самостійного сина”.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?