Яким виріс син Тіни Кароль і чому вона відправила його жити в іншу сім’ю за кордон: все про Веніаміна Огіра

Тіна Кароль стала вдовою, коли сину Веніаміну було всього 5 років. Зірка вирішила, що син має навчатися за кордоном. Нині первістку співачки вже 14 років, але він так і мешкає у Великобританії.

Тіна Кароль вийшла заміж за Євгена Огіра у 2008 році. Невдовзі у пари народився син, якого назвали Веніаміном. Родинне щастя виявилося недовгим. За 5 років чоловіка не стало – він помер від онкологічного захворювання. У продюсера діагностували рак шлунка. Його не стало в 32 роки.

Колись вони були дуже щасливими

Тіні довелося самотужки ставити сина на ноги. Вона відправила Веню в Лондон, де він мешкав у родині й пішов до 1 класу. Отак 7 років поспіль і живуть у різних країнах мама й син.

Знаменитість, щойно перебуває на гастролях у Європі, навідується до Веніаміна. Сам підліток, якому нині вже минуло 14 років, приїжджає до Києва погостювати на канікули. Тіна каже, що виконала останню волю чоловіка, який дуже хотів, аби нащадок навчався у Великобританії.

Веніамін дуже схожий на тата

Тепер Кароль певна, що вчинила тоді правильно, хоч як не розривалося материнське серце. Якби Веня пішов до української школи, йому б заважала слава матері в усіх проявах. А в Лондоні він звичайний хлопчик, один із багатьох. Тож жодних замашок мажора у нього не сформувалося.

Мама сподівається, що Веніамін, здобувши диплом, урешті повернеться на батьківщину й застосує отримані знання на благо рідної країни. Зірковий нащадок розмовляє українською, але з акцентом. Воліє говорити англійською навіть із матусею.

Син переріс маму на цілу голову

Час від часу співачка дає можливість фанам помилуватися спільними знімками з нащадком. У свої 14 років Веніамін витягнувся у зрості так, що вже став вищим за маму. Окрім цього, неозброєним оком видно, як сильно підліток нагадує свого тата.

У лондонській школі Веніамін навчається на відмінно. У вільний час опановує різні музичні інструменти та полюбляє фехтувати й виконувати бойовий гопак.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.