Двічі переможець “Голосу” Роман Сасанчин потроху облаштовується у виграній в шоу квартирі: що встиг зробити

Роману Сасанчину поталанило здобути перемогу в шоу "Голос країни", отримавши в подарунок квартиру в Києві. Спочатку співак мав намір продати житло, та згодом передумав.

Родина Романа Сасанчина переселилася у 2-кімнатну квартиру в передмісті столиці. Допоки дружина з донечкою Елізабет перебувала за кордоном, молодик зробив ремонт в одній спальні. Тож тепер обживаються в одній кімнаті, збираючи кошти на облаштування другої кімнати та кухні-студії.

Квартира Романа Сасанчина

Роман брав участь у талант-шоу тричі. Уперше це був “Голос.Діти”. Тоді до нього під час сліпих прослуховувань не повернулося жодне тренерське крісло. За рік хлопчина виправив цю помилку і навіть здобув перемогу. У 19-річному віці Сасанчин взяв участь у “Голосі країни 10”. Переміг і в дорослому шоу, отримавши обіцяний приз – квартиру.

Квартира Романа Сасанчина

Співак і подумати не міг, скільки грошей потрібно, щоб зробити повноцінний ремонт, тому поки що доводиться обходитися однією кімнатою. Роман тут усе робив сам, допоки Іванна перебувала з донькою в родичів. Молодичка намагалася підказати, якою хоче бачити спальню, та Сасанчин усе одно підібрав матеріали на власний смак.

Квартира Романа Сасанчина

У другій кімнаті, можливо, буде спальня, або ж молодик зробить собі невеличку музичну студію для роботи. Нині його “кабінет” суміщається зі спальнею, в якій перебувають і батьки, і їхня маленька донечка. Кухня-студія має доволі великі розміри. Тож коли вдасться її довести до ладу, вистачить місця і для сімейних потреб, і гостей чимало вміститься.

Квартира Романа Сасанчина

Щоб зробити спальню, главі родини довелося працювати в інтернет-магазині. Нині ж він почав заробляти гроші музикою – пише пісні й робить аранжування. Сподіватимемося, що справи підуть на лад, і Роману вдасться втілити задумане в життя.

 

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.