Як виглядає розкішна квартира Ольги Сумської у новобудові в Києві: стильний ремонт і зіркові сусіди

Кілька років тому подружжя Сумської та Борисюка з донькою Анною перебралися до дворівневої квартири в новобудові. Родині стало затісно в старих апартаментах.

Відколи Ольга Сумська побралася з Віталієм Борисюком, вони тричі покращували свої житлові умови. Попервах мучилися в однокімнатній квартирі. Згодом заробили на 100-метрову оселю. А на 50-річчя актриси вирішили розширитися ще більше.

Спальня

Сумська тримала новину про цінне придбання в таємниці від широкого загалу. Та подруга Влада Литовченко на день народження подарувала конвертик із грішми на ремонт. Отже, таємниця стала відома всім. Тож довелося зізнатися:

“Ми наважилися трошки розширити квадратні метри, адже нам вже затісно. Я мріяла про свій будуар окремий, якусь ванну. І так мені цього хотілося, гардеробна. Ну, хіба я не заслуговую на окрему гардеробну?”

Тож тепер акторська родина має багато простору. Розкіш у дворівневих апартаментах можна побачити зусібіч. Пишний інтер’єр Сумська час від часу світить у мережі, роблячи селфі. Тож є можливість уявити, як виглядає елітне житло.

Будуар

Все зроблено в модних світлих та сірих кольорах з яскравими золотими та мармуровими акцентами. Мармуру в житлі дуже багато. З цього матеріалу виконаний стіл на кухні та сходи на верхній поверх.

Сходи на 2-ий рівень

Є в актриси й будуар зі світлими меблями та білим диваном, і простора спальня з величезним ліжком та іконами поряд на тумбочці.

Санвузол

Здавалося б, господиня продумала інтер’єр до найменших дрібниць, та ясновидиця Альона Курилова знайшла до чого прискіпатися. Жінка порадила не залишати сценарії біля ліжка, які Ольга читає перед сном. Екстрасенсиня пояснила, що таким чином актриса “накладає” на власне життя події, що відбуваються з її героями.

Квартира розташована в елітній новобудові. Сусіди в Сумської та Борисюка теж зіркові – Олег Винник із Таюне. Звісно, нині співак із дружиною своїм київським житлом не користується.

Популярне

Схожі статті

Завжди готую цей салат на Великдень: смачний рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей ситний, ніжний і соковитий салат стане зіркою вашого Великоднього столу. З простих продуктів та без зайвого клопоту виходить справжня смакота.

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.