Зірка на голові чи вишиванка і коса: що більше пасує Олі Поляковій, яка кардинально змінила сценічний імідж

Підкорювати шоубіз Оля Полякова почала з 2005 року. Процес йшов не так швидко, як хотілося б. На цьому шляху образи суперблондинки кардинально змінювалися.

Колись Оля Полякова обирала сценічні костюми з кокошником чи зіркою на голові. Нині ж віддає перевагу віночкам та вишиванкам. Перші 2 роки кар’єри співачка примірювала на себе образ в стилі baby doll. Та згодом з ляльковими міні-сукнями було покінчено.

Оля Полякова в панамці

Оля стала суперблондинкою з гламурними аксесуарами, бантами, стразами та блискітками. З 2013 року Полякова зробила родзинкою свого вбрання російський кокошник.

Оля Полякова в кокошнику

Саме в такому головному уборі артистка заспівала доленосні “Шльопки”.

Оля Полякова в кокошнику

Відтоді вона змінювала подібні аксесуари немов рукавички, прикрашаючи квітковими мотивами та стразами. Найважчий з них затягнув на 17 кг.

Оля Полякова стала леді

Трек “О Боже, как больно” кардинально змінив імідж зірки. Вона стала леді з яскравим кольором волосся та червоною помадою. Та довго без покритої голови дівчина не витримала, перейшовши на корони, обручі та навіть баранячі роги. До того ж Полякова стала частенько практикувати носіння перук укупі з обтислими блискучими сукнями.

Оля Полякова в зірці

Не обійшлося й без зірки на голові. Цей аксесуар артистка начепила на голову, коли перетворилася на “королеву ночі” з відповідною композицією. З цього сценічного костюма зроблено ляльку, схожу на співачку.

Оля Полякова у вишиванці

Згодом дійшла черга і до українських вишиванок зі скромно заплетеною косою чи жовто-блакитних нарядів, доповнених віночком із кульбабок.

Оля Полякова у віночку

До речі, торік зірка привселюдно спалила власний кокошник, який став символом російської агресії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.