30-річний син Дмитра Коляденка проміняв Раміну Есхакзай та TAYANNA на Віру Брежнєву: заспівали дуетом

Не всі в курсі, що у Діми Коляденка до гучного роману з Іриною Білик була дружина Олена. У цьому шлюбі народився один-єдиний син. Нині Пилипу вже минуло 30 років.

Попри те, що мама й тато Пилипа Коляденка були хореографами, сам він обрав для себе по життю музичну сферу. Голос нащадка епатажного Дмитра Коляденка можна почути у свіжій композиції Віри Брежнєвої “Голос”.

Нині зірковий нащадок співає сольно під сценічним іменем Phil It. До цього був напарнику Дмитра Кадная в гурті Kadnay.

Пилип Коляденко та Дмитро Каднай

З дитинства надивившись на зворотний бік шоубізу, Пилип після школи вирішив обрати для себе нетворчу професію. Тато категорично відмовляв сина від журналістики, але він не послухався й вступив до університету.

Пилип Коляденко та Раміна Есхакзай

Під час навчання у молодика стався роман із Раміною Есхакзай, яка була на рік старша від нього. Вони зустрічалися протягом року, а потім Пилип сам припинив ці стосунки. Спочатку вирішили зробити паузу, а згодом молодик захопився іншою дівчиною.

Пилип Коляденко та Таяна

Ще одним гучним романом зіркового нащадка стали стосунки з TAYANNA. Співачка, що передала свого чоловіка під опіку Ані Лорак, знайшла собі на 9 років молодшого Пилипа. Та згодом усвідомила, що не можна тримати молодика, в якого чимало перспектив, біля себе й сама покинула коханого, хоч як це не було боляче.

Пилип та Дмитро Коляденки

У журналістиці Пилип себе не проявив. Натомість разом із Дмитром Каднаєм створили гурт KADNAY, в якому Коляденку дісталася роль бек-вокаліста, клавішника та гітариста. Згодом він вирішив зробити сольний проєкт.

Навесні фани познайомилися з першим альбомом Коляденка-молодшого “Пролог”, який автор назвав “ліками для заплутаної душі”. У п’яти мелодійних композиціях поєдналися біль втрат через війну та смерть улюбленого дідуся.

Ідея Phil It виношувалася молодиком 5 років поспіль, та лише тепер він усвідомив, що це потрібно не скільки йому особисто, як людям, що нині переживають нелегкі часи. Адже лягаючи ввечері в ліжко, українці не певні, що завтра прокинуться. Пилип став цінувати життя й втямив, що нічого не можна відкладати на завтра. Все, що можливо, слід робити сьогодні й зараз.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.