Світлана Тарабарова пригадала “фабричний” роман із Володимиром Дантесом: “Ми не знали, як це – бути вірними”

Іноді важко уявити, що в житті зірок раніше були романи з іншими знаменитостями. Тепер же минули роки, і їхні шляхи розійшлися врізнобіч. Саме таке сталося з Тарабаровою та Дантесом.

Тарабарова та Дантес

Роман між зірками Світланою Тарабаровою та Володею Дантесом започаткувався на “Фабриці зірок 2” у далекому 2008 році. Вони зустрічалися 3 роки, та бути разом не змогли через спільну токсичність.

Закохані Тарабарова й Дантес

За словами Світлани, обоє були “крейзі-дітлахами”, яких раптово накрило хвилею слави. Обоє вважали, що “вхопили бога за бороду” й не стримувалися. Закохані постійно сварилися, не поважаючи бажань одне одного:

“Ми не знали, як це – бути вірними. Ну, це вже з боку Володі…”

Кілька разів, допоки тривав роман, Tarabarova і Dantes мали намір одружитися, але не склалося. Як відомо, Світлана вийшла заміж за режисера Олексія Бондаря, на 15 років старшого від неї. А Володимир поєднав себе шлюбними тенетами з Надею Дорофєєвою, з якою згодом розлучився.

Євдокименко та Бльоданс

Не склалися стосунки й ще в однієї знаменитої пари. Син Софії Ротару Руслан замолоду був закоханий в одеську актрису Евеліну Бльоданс. Зірковий нащадок катався Ялтою на батьківському автомобілі, а Евеліна була там на зніманнях.

Закохані Євдокименко та Бльоданс

Між молодятами проскочила іскорка почуттів. За красунею-дівчиною упадало чимало чоловіків, та вона віддала перевагу Руслану Євдокименку. На жаль, ці стосунки виявилися нетривалими. Молодик мав намір вступати на навчання, то довелося розлучитися. А розділені відстанню закохані невдовзі забули про свої почуття.

Руслан одружився зі Світланою, і вони вже 30 років разом. А Евеліна Бльоданс виходила заміж тричі, але з жодним із чоловіків спільне життя не задалося.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.