Не та красуня, що раніше: як зараз виглядає дружина Олега Винника Таюне, яка понад рік живе у Німеччині

Вже понад 1,5 роки бек-вокаліста Олега Винника і його дружина Таюне не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Виявляється, співачка разом зі своїм чоловіком виїхала з України після 24 лютого.

До початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник був одним з найвідоміших і найзатребуваніших артистів на естраді. Не менш публіка полюбила його бек-вокалістку і дружину Таюне. В народі її називали квіткою Таюне, порівнюючи її красу та ніжність з квіткою.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Як зараз виглядає дружина Олега Винника Таюне, яка понад рік живе у Німеччині

Та саме це зіркове подружжя стало справжнім розчаруванням українців після 24 лютого 2022 року. Вони просто зникли з інфопростору і не виходили на зв’язок з прихильниками. Пізніше стало відомо, що Винник з Таюне перебувають у Німеччині. Саме там вони жили багато років і мають там нерухомість.

Лише через 1,5 роки після початку повномасштабної  війни Винник вирішив дати своє перше інтерв’ю, де розповів, чому він виїхав з України і де наразі перебуває. До слова, саме в цьому інтерв’ю співак вперше підтвердив той факт, що Таюне його його законною дружиною вже багато років.

Олег Винник більше не повернеться в Україну
Олег Винник більше не повернеться в Україну

Так, в інтерв’ю Ютуб-каналу “КРП” Винник заявив, що не бачить нічого поганого в тому, що виїхав з України після початку війни. Чоловік вважає, що там від нього користі набагато більше, ніж на фронті.

Варто відзначити, що після виходу цього інтерв’ю українці ще більше захейтили Винника.

А ось Таюне, на відміну від свого чоловіка за останні 1,5 роки інтерв’ю не давала і ніяких заяв не робила. Та нещодавно керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон опублікувала у Фейсбуці свіже фото з Таюне. Так, на знімку Таїсія позувала без макіяжу, зачіски і виглядала засмученою. Від колишньої усміхненої і яскравої квітки Таюне не залишилось і сліду.

В мережі з'явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне
В мережі з’явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне

Нагадаємо, Олег Винник і Таюне одружилися ще в далеких 90-х. Подружжя багато років жили в Німеччині і лише після 2010-го вони вирішили повернутися в Україну. На Батьківщині Виннику вдалося побудувати приголомшливу співочу кар’єру. Дружина Таюне завжди була поруч з артистом і співала у бек-вокалі. Оскільки сценічний образ Винника був побудований на його мужності і харизматичності, співак вдавав з себе холостяка. Прихильники здогадувалися, що Таюне є дружиною Винника та підтвердив ці здогадки він лише нещодавно.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.