Не відразу розбереш, де Ірина Федишин, а де її мама: дивовижна схожість жінок вражає

Час від часу співачка Ірина Федишин радує прихильників світлинами з мамою Лесею. Якщо бігло поглянути на фото, можна подумати, що вони сестри, оскільки дуже схожі.

Леся Федишин виглядає набагато молодше своїх років. Вони з донькою навдивовижу схожі. Якщо стоять поряд, не відразу втямиш, що це мама і донька. Можна навіть подумати, що перед вами дві сестрички-близнючки.

Ірина Федишин з мамою та родиною

Зрозуміло, звідки Ірина почерпнула таку красу. Пані Леся така ж білявка, як і її донька. Мама й доця до того ж полюбляють однаковий стиль в одязі. Наприклад, на світлині на тлі величезного котеджу жінки вбралися в схожі за силуетами брючні костюми з вузькими штанцями та класичного крою піджаками.

Родина у повному складі

Про вік мами зірки можна судити лише з взуття. Якщо Ірина вбралася у черевички на високих шпильках, то її матуся взула зручні кеди. З допису видно, що Ірина звертається до найближчої у світі жінки на Ви.

Ірина Федишин із мамою

Родина віруюча. Коли молодший син Ірини та її чоловіка Віталія Олег ходив уперше до сповіді та до причастя на Покрова, зібралися у церкві всією сім’єю. Прийшов навіть старший син зіркової родини Юрій попри зламану руку.

Ірина Федишин з мамою на власному городі

Також на церковній світлині можна побачити маму й тата співачки. Пані Леся й тут вбралася у штанний костюм, щоправда, білого кольору. А під нього вдягнула чорну вишиванку. Зважаючи на урочистість моменту, кеди жінка замінила на ошатні черевички.

Є час для свята, а є і для буднів. На інших світлинах можемо побачити маму й доньку на городі за посадкою картоплі. Працюють залюбки й завзято. Ірина порадила всім наслідувати їхній приклад, оскільки в країні через війну може різко відчуватися брак продуктів.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".